„Am plecat înainte să am ocazia să-i urez şi lui Liviu Dragnea succes în emisiune”

Jurnalistul buzoian Bogdan Muzgoci a demisionat de la Realitatea TV, anunță Pagina de Media.

Plecarea de la Realitatea a venit în urma neconcordanţelor dintre noua direcţie editorială a postului şi principiile jurnalistice după care mă ghidez în această profesie”, a declarat Muzgoci pentru Paginademedia.ro (CLICK AICI).

Am simţit o schimbare şi nu mi s-a părut dreaptă. Ca să fac o glumiţă: Am plecat înainte să am ocazia să-i urez şi lui Liviu Dragnea succes în propria emisiune. Am înţeles că în viaţă uneori e nevoie şi de compromisuri, dar nu dincolo de demnitate şi de profesionalism”.

Absolvent de jurnalism, Bogdan Muzgoci a intrat în presă în 2010, ca reporter la postul de televiziune The Money Channel. Ulterior, a trecut la Neptun TV, apoi la B1 TV, la Digi 24 şi, din martie 2016, a lucrat la Realitatea.

Bogdan Muzgoci este fiul politicianului și omului de afaceri de pe Valea Buzăului – Doru Muzgoci

La Realitatea a fost reporter special şi moderator TV. În ultimul an a realizat, printre altele, emisiunile „Jocuri de putere” şi „Deschide lumea”.

„Am mai multe oferte, în zilele următoare voi anunța alegerea făcută”, a anunțat Muzgoci.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„Am plecat înainte să am ocazia să-i urez şi lui Liviu Dragnea succes în emisiune”

 • Dupa Miron Mitrea ce putea sa urmeze?

 • Daaa, are demnitate beizadeaua… Dar banii trasi de „ala batran” de pe urma PSD – ului au fost buni.
  Acum nu mai e nimic de supt de la PSD si schimba tabara sub pretextul principiilor jurnalistice. Poate prinde o bucata de ciolan de la ceilalti. Si cel batran s – a plimbat de la un partid la altul, dupa cum a avut de tras malaiul. Traseisti politici fara absolut niciun principiu…

  P.S. mi se pare un articol „la comanda”.

 • „Schimbarea la față” a postului, s-a produs după plecarea „marelui” jurnalist pensat, Rareș Bogdan, care a reușit să păcălească fraierii să-l voteze, prin atitudinea lui de „războinic” împotriva mafiei politice, rezultatul se vede acum.

 • Vaaai, l-au lovit la principii…
  Cand te duci in presa centrala, din start singurul scop este prostitutia. Ca uneori se schimba clientii si nu iti mai place sa stai in genunchi e partea a 2-a. Iti dai demisia si ciocu mic. Nu ne aburesc destul politicienii cu ipocrizii de-astea, mai e nevoie sa o faca si jurnalistii?

 • Nu știu cât de pătruns de principii este junele nostru Muzgoci , dar înregimentarea politică , în funcție de interese , a devenit o regulă împământenită în rândul „jurnaliștilor” noștri , care însă afirmă , ca primă regulă , echidistanța și obiectivitatea în informarea publicului . La Realitatea Plus Tv , ce e de văzut ? Patronul Maricel Pacuraru , cel care nu demult își făcea un titlu de glorie în a afirma că ” azi , cine nu e infractor , e prost !” , patronul postului , deci , pune în capul mesei și în fruntea bucatelor pe propria fiică , Alexandra Pacuraru , și are ca invitat de cinste pe nimeni altul decât colegul de celulă Miron Mitrea , care ne dă zilnic lecții de corectitudine și moralitate , pentru care este , binenteles , remunerat cu ora . M-am nimerit în urmă cu 3 zile , mai exact marți 28 septembrie , pe Realitatea Plus , la ora de maximă audiență rezervată odraslei lui Maricel , când aceasta își deschidea printr-un monolog dramatic , ca de obicei , emisiunea rezervată ei și numai ei. Și cu ce putea să impresioneze mai mult multi-auto-declarata mamă a 5 copii Alexandra decât cu prezentarea crudei realități din Romania copiilor subnutriți , care se culcă seara nemâncați . Numai că , fata tatii a reușit să ne dea doar o mostră de autentic „analfabetism funcțional” , să verse găleata cu lapte și să provoace hilaritate în momentul în care ne întreba plină de afișată empatie : ” Cum e posibil să lăsăm acești copii să sufere de ANOREXIE ?” Binenteles că nu s-a găsit nimeni din cei prezenți în platou ( plătiți cu niscai euro pe oră de către Maricel) , să-i atragă atenția mamei-eroină și marei jurnaliste că nu putem afirma că sărmanii copii suferă de anorexie , pentru simplu fapt că dex-ul definește anorexia ca fiind lipsa poftei de mâncare sau chiar repulsia față de alimente . Îmi imaginez doar în ce mod i-ar fi căzut fața jurnalistei noastre , dacă cineva i-ar fi atras totuși atenția . Tind însă să cred că nimeni din platou n-a realizat gafa , n-a observat ditamai băltoaca de lapte din platou .
  P.S. Aș fi curios să aflu cum privește Bogdan Muzgoci această întâmplare

 • Fin observator acest inedit ” observator ” !…

 • Muzgoci a fost slujbașul familiei Păcuraru. Se punea pe Facebook numai cu fetele patronului, atunci îi plăcea. L-au dat afara pentru ca era moartea ratingului, chiar dacă era executantul perfect. Nu e vreo valoare, e leit taica-su. Fără caracter.

 • @Cuza VODA Mulțumesc , MĂRIA TA , pentru aprecierea la care nu pot rămâne insensibil

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.