„Am primit o veste cruntă”. Tinerii părinți cer ajutorul comunității

De la extaz la agonie. Expresia se potrivește din păcate mănușă pentru o tânără familie din Buzău. Cei doi soți se iubeau nespus, iar fericirea lor a devenit completă când pe lume a apărut Radu.

Din păcate, ieri, tânăra familie a primit, subit, o veste teribilă. Răducu are leucemie. Există o șansă de salvare, e nevoie de transplant, dar cheltuielile depășesc bugetul tinerei familii.

Mămica Alina: „El este baiatelul nostru, cu ochii de migdala și cu un zâmbet molipsitor! Din păcate am primit o veste crunta, care ne-a luat pe nepusa masa fără sa își facă simțita prezenta! A venit și ne-a lovit direct! A fost depistat cu LEUCEMIE ACUTA!

„Va avea nevoie de transplant și de rugăciunile voastre! Ne rugam din inima sa trecem cu bine totul și sa dea rezultate tratamentul și sa ii reziste organismul! Sansele sunt foarte mici dar noi refuzam sa credem și dam calculele peste cap și tot ce sta în calea noastră negativ! Am ales și poze cu el zâmbind, ptr ca el asa este un suflet luptător care molipsește cu zâmbetul și rasul lui!”

„Va cerem ajutorul și puțin câte puțin cu donațiile dumneavoastră… de la fiecare vom ajunge sa îl ajutam și sa ii redam viata normala de dinainte! Am atașat și contul bancar în care puteți contribui cu o mica donație din puținul vostru. Avem toată susținerea doctorilor și sunt sigura ca și a dumneavoastră! Haideți sa luptam împreună!”

„Dumnezeu sa va binecuvânteze și sa ieșim cu bine împreună din aceasta încercare!O sa va ținem la curent cu starea lui, mulțumim ptr toate gândurile pozitive și susținere!”

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.