„Am profitat de vremea bună și am mai făcut două”

Vremea bună din ultimele zile a permis lucătorilor de la Urbis Serv să mai rezolve două străzi cu probleme din oraș, mai precis din Micro XIV.

În primul rând e vorba de strada Simila (350 de metri), pe lângă filatură până la blocurile din capăt și stadionul Concas (rebotezat, după modernizare, Academia LPS), stradă care mai fusese asfaltată în urmă cu 30-40 de ani.

„Dacă tot am ajuns în zonă, am zis să facem și Intrarea Bazalt, o stradă de 300 de metri, la fel de proastă, pe lângă sediul Jandarmeriei. Mâine-poimâine tragem asfalt și pe asta și apoi închidem stația de asfalt. De vineri, cei de la drumuri vor intra două săptămâni în concediu”, a anunțat Dumitru Toader, directorul Urbis Serv.

Până vineri, muncitorii de la Urbis Serv trag tare să termine de pus dalele și pe cele două trotuare începute pe str. Mesteacănului (zona Contactoare) și pe str. Arh. Petre Antonescu (între Palatul Comunal și Bd. Unirii).

În decembrie s-au mai finalizat de asfaltat str. Transilvaniei (între fabrica de bere și ieșirea spre Vernești) și str. Broșteni.

În timpul iernii se va lucra la trotuare (dale) și parcări (pregătire de asfaltare), iar la primăvară primele pe lista de asfaltări sunt trecute Bd. Republicii (îndeosebi trotuarele) și str. Iazul Morilor (din cart. Broșteni).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Am profitat de vremea bună și am mai făcut două”

  • De asfaltarea strazii Horticolei si de cartierul fostul 23 August plus altele ce se mai aude?ca ne-am faramat masinile prin aceste cratere!!!

  • Parca promisese ca asfalteaza si de la fabrica de bere spre centru. Acolo chiar rupi masina. Intre comat si fabrica de bere asfaltul era foarte bun dar chiar nu stiu dece nu a asfaltat intre fabrica de bere si centru , chiar unde este nevoie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.