„Am propus două soluții urgente ca să nu mai moară oameni”

„Mor oameni aici, haideți să facem ceva!”.

Buzoianul Gabriel Avrămescu a spus fraza de mai sus, referitoare la E85, în prima sa declarație după ce a ajuns deputat de Buzău.

După ce ieri, alți patru buzoieni s-au prăpădit pe „Drumul Morții”, parlamentarul buzoian a făcut o nouă solicitare, cu soluții propuse, către Ministerul Transporturilor:

„Parapeți între sensuri” și „reconfigurarea șoselei pe 2+1 benzi, alternativ”

Accidentul de ieri s-a produs pe un sector de drum unde se circulă 2+1, dar – ce era mai important – parapeții, nu s-au pus.

Patru buzoieni, nevinovați, au murit pe loc după ce un BMW a venit, bolid, peste ei d epe contrasens!
loading...

6 comentarii la „„Am propus două soluții urgente ca să nu mai moară oameni”

 • preia si el din auzite de la altii …

  2+1 asa cum este implementat acum este o prostie. din pacate atat paote duce mintea ‘specialistilor”

 • Eu am 2 solutii:

  1. La fiecare accident, dusi la ocna grea cate 1 senator si cate 1 deputat, ca si asa fac umbra pamantului degeaba.
  Ca si asta din articol. Da si el din gura aiurea, sa isi dea demisia, platim DEGEABA satre intregi de politruci.

  2. Aia cu 2+1 alternativ e o.idee buna in esenta, dar e pusa in practica „rromaneste” adica prost.
  Trebuia ca un tronson din asta de 2+1 sa aiba MINIM 5 km lungime, abia dupa aia schimbata partea celor 2 benzi. L
  Asa cum e acum, sunt portiuni scurte, de 1-2 km in cate nu e timp fizic pentru depasire, cretinii forteaza si … mor oameni nevinovati.
  Mai mult, verificati asta, pe indicator arata, de exemplu, ca ai 2 km de 2 benzi, te bagi in depasire si brusc! nesemnalizat, se face banda de stanga, unde risti sa intri in vreunul care vrea sa vireze stanga!

 • cine e tilicarul asta?
  mai bine se duce sa cânte la alta masă

  on topic: sa se respecte legea si sa se aplice amenzi sau repercusiuni mai grave vinovatilor fiindcă scapă cam usor si găsesc tertipuri legale .

 • Culmea este ca accidentul s a produs din vina 2+1 in acest caz. Bombardierul se grabea si nu a vrut sa astepte. Parca e al doilea asa grav pe singura zona 2+1. Solutia ar fi fost sa fie marita la 2+2 acolo unde se poate, cu costuri la fel de minime. E o diferenta de 20-30 cm cu cat trebuie marit acostamentul. Daca se va implementa dorinta parlamentarului cat timp credeti ca va face o masina care circula regulamentar pe Bucuresti-Suceava – posibil cu 20-30% mai mult.
  Dar, poate vine autostrada, peste 10 ani cu indulgenta, cand vom merge pe curba Oprisan de 5km de la Focsani. O sa fie o placere…
  Auras, ai scris ca vom face o ora si ceva pana la Bucuresti pe autostrada – de acord cu tine, dar poate doar noaptea. La cat trafic este pe E 85 si cat o sa se mai mareasca, cele 2 benzi vor fi total inutile. Una va fi blocata de tiruri care merg cu 85km/h si cealalta de autobuze sau tiruri fara limitator care merg cu 90 km/h. Si sa vezi acolo ambuteaj de autostrada, unde chiar nu ai ce sa faci decat sa astepti. Nu mai zic ca de la Ploiesti se uneste si cu traficul de pe Valea Prahovei.
  Am facut de curand Suceava-Bucuresti dus intors. Parca s-au dublat, triplat tirurile. A mai observat cineva asta? Si majoritatea transporta combustibil, ceea ce mi s-a parut ciudat.

 • majoritatea au numar cu UA si nu sunt obisnuiti sa respecte regulile de circulatie ( in special viteza )

 • Voi nu intelegeti? LARGITI DRUMUL! Asta e solutia! 3 metri, atat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.