„Am scăpat de mizerie, griji și am eliberat două posturi” – buzoienii.ro

Ce vedeți în fotografia de mai sus e o pompă de caldură. Prima folosită în jud. Buzău pentru a produce căldură și apă caldă într-o instituție publică.

A fost montată în cadrul Primăriei Mărăcineni.

„Sunt foarte mulțumit. Am scăpat de maldărul de lemne din curte și de mizeria pe care o făceau, rumeguș, cenușă… Am eliberat și două posturi. Pe cei doi oameni care deserveau vechea centrală pe lemne i-am pus la treabă, i-am mutat la Gospodărirea Comunală. Pompa de căldură e și mai convenabilă economic decât centrala pe lemne, dar am scăpat și de stres. Cumpără lemne, usucă-le, taie-le, ai grijă să nu se fure…”, a comentat Dumitru Constantin, administratorul public al comunei Mărăcineni.

Pe viitor, Titel Măleanu, cum îl știe lumea pe gospodarul comunei, intenționează să monteze pompe de căldură și la cele trei școli (și grădinițe) din localitate (Potoceni, Căpățânești și Mărăcineni). Ar însemna alți șase oameni mutați la Gospodărire Comunală.

Trei oameni minus și la stația de epurare

La stația de epurare a comunei Mărăcineni s-au montat camere de supraveghere. În acest fel, n-a mai fost nevoie de cei trei paznici. N-am fost dați afară, ci mutați și ei la Gospodărire Comunală.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Am scăpat de mizerie, griji și am eliberat două posturi” – buzoienii.ro

  • Si unde sunt posturile alea eliberate, ca el zice ca n-a eliberat nimic, doar i-a mutat din stanga in dreapta, nu mai dorm langa soba, dorm langa altceva… incasand aceiasi bani sau chiar mai multi.
    Eliberat insemna sa concedieze oamenii sa nu mai risipeasca banii de la buget, nu sa le ofere alt post caldut.

  • Să-i dea afară, dă-i dracu! De ce să muncească în România, pentru comunitatea din Mărăcineni? Să se ducă în Spania, Italia… să-i spele p-ăia la cur! Şi să le zică ăia: de ce veniţi, mă, să vă sclavagiţi p-aici, nu aveţi şi la voi de muncă? Cât de cretin poţi fi să pui un comentariu de genul celui de mai sus?!!! De ce să-ţi permiţi să jigneşti oameni care merg în fiecare zi la servici? Dacă nu acceptau să-ţi scoată ţie căcatul de pe canalizarea pe care o înfunzi ca un nesimţit(ă) cu şerveţele umede, tot îi blamai şi spuneai că sunt asistaţi social! Am postat un material de acum doi ani, înainte să citesc acest articol. De exemplu, tu, care ai postat comentariul „anonim” (din laşitate!) ştii că acea lucrare a fost făcută în regie proprie, adică exact cu oamenii de la Gospodărire Comunală (?!), că tu stăteai la umbră şi ei puteau să prăjească oul, pentru masa de prânz, pe conducta de fier, pe care o montau să aducă familiei tale apă pentru irigat grădina?! De ce oamenii de la Gospodărire Comunală Mărăcineni risipesc banii publici (şi din impozitele tale) iar un medic de familie, tot de la Mărăcineni, refuză să-mi pună ştampila pe un medical, drept „învăţătură de minte” că m-am mutat de pe listele ei?! Aceşti medici nu primesc salariu tot de pe urma noastră?!

  • Gigi, te contrazici singur, incepi prin a spune ca iti doresti sa fie tara plina de asistati sociali speciali si bine platiti mascati in bugetari ce freaca menta pe langa sobe, ca la sfarsit sa spui ca nu iti place cum se comporta acesti bugetari cu tine.
    Daca vor locuri de munca, sa munceasca in privat, dar ei nu vor locuri de munca, ci ajutoare sociale speciale mascate ca salariu de bugetar ce freaca menta pe banii alora care chiar muncesc in mediul privat.

  • „Georges”, medicii… nu am nimic cu ei, doar cu unii, de aceea trebuie să-ţi spun că mesajul este… cu mantă! Nu-mi doresc o ţară plină de asistaţi social, dar nici să repudiez o meserie onestă, aceea de fochist, de exemplu. Copiii, elevii din Mărăcineni, au fost în siguranţă în iernile trecute şi datorită acestor „frecangii pe lângă sobe”. Pe de altă parte, nu ţi-aş dori să munceşti sub comanda lui Titel Măleanu şi spun asta la modul admirativ şi în perfectă cunoştinţă de cauză: aminteam de reabilitarea canalului de irigaţii(!), la două- trei zile mergeam acolo, în prund, şi vedeam cum munceau acei oameni (îmi place porecla unuia: „Puşcărie”, ei bine, în prundul Buzăului nu era stuf, în schimb, nu conta cât de tare ardea soarele!). Cei care muncesc la Gospodărire Comunală Mărăcineni nu sunt asistaţi social! Sunt salariaţi! Şi, încă o dată spun: atâta timp cât îi pontează Titel Măleanu, fii sigur că acei băieţi nu primesc bani de pomană! Te rog să observi dimineaţa, în staţiile de autobuz (nu mizeria pe care o lasă copiii noştri cu o noapte în urmă!), apare o femeie cu o mătură şi un făraş… face curat, pune făraşul în sacoşă şi… pleacă la următoarea staţie (nu este primită în autobuzul 2!). Aşa merge, cred că de două ori pe săptămână, de la Potoceni până la Pod! Ea este asistat social! Dar, nu este aşa că îşi merită banii?!! Răspunde cinstit, de dragul adevărului şi al omeniei, lasă şicanele! Iar cu doctoriţa Constantin, am eu ale mele! „Nu vreau să pun ştampila pe medical (era al soţiei, care avea piciorul rupt), aţi plecat de la mine, du-te la cine eşti acum!”. Cine poartă cu demnitate titlul de om, „Georges”(?), femeia care face curat în staţiile de autobuz, sau această… Mă plec în faţa elitelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.