„Am stat de m-am săturat!” Șoferii cer anularea sensului unic pe o stradă

„Am stat de m-am săturat acolo. De trei ori într-o zi!”.

E pățania unui taximetrist care a făcut greșeala (din centru) s-o ia pe strada Speranței…


Astăzi, coada era și mai mare decât în fotografie, dincolo de curba de pe str. Speranței.

Cine o ia pe aici riscă să piardă un sfert de oră.

Propunere

Taximetristul care a zis „m-am săturat acolo. De trei ori într-o zi!”, a făcut primarului (pe buzaucityreport.ro) o propunere.

Transformarea străzii Clemenței (aflată în prelungirea str. Ion Băieșu) în stradă cu dublu sens pentru a facilita ieșirea în str. Al. Marghiloman:

Decizie grea pentru Toma

Cerută de trafic, decizia transformării străzii Clemenței în arteră cu dublu sens, e una dificil de luat de primar și Comisia de Siguranță Rutieră.

Strada Clemenței are amenajată pe partea cerută acum de trafic o parcare municipală. Care produce bani pentru bugetul orașului:

Citește și:

loading...

5 comentarii la „„Am stat de m-am săturat!” Șoferii cer anularea sensului unic pe o stradă

 • …nu are cum… e semafor la bazar….ca să intri în strad al.marghiloman de pe strada clemenței tot așa va fi : stai de îți vine rău!….garantez!

  Răspunde
  • ,, vă spun eu, faceți ronduri Comuniștilor

   Răspunde
 • Comentariul precedent e corect.
  În opinia mea, singura soluție fezabilă este sincronizarea inteligentă a semafoarelor de la Obor și Bucegi, astfel încât să se creeze intervale de 40-60 de secunde în care să se poată accesa Marghiloman din strada Verii. Înțeleg că asta va fi realizată cu firma care a câștigat schimbarea/controlarea semafoarelor din Buzău. Să așteptăm.

  Răspunde
 • Si cum o sa poata iesi din Clementei in Al Marghiloman fara semafor? Va fi imposibil. Iar cu semafor, bulevardul deja devine o gluma, mai bine ocolesti pe stradute decat sa mergi pe un bulevard spart de 100 de semafoare, mai mult stai decat mergi de cand toate stradutele au semafor.

  Răspunde
 • Propunerea taximetristului poate fi catalogata o gluma buna. Trec zilnic prin zona. Cum vei iesi din Clementei pe Marghiloman in conditiile traficului infernal? Oricum acolo se blocheaza circulatia si in prezent pentru cei care intra din Marghiloman pe Clementei si asteapta sa treaca cei ce vin dinspre Bazar. Daca se pune semafor se face coada pana la Strada Sperantei blocandu-se tot. Singura speranta e sa se finalizeze cat mai repede lucrarile de pe Bucegi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.