„Am strigat la ea! Apoi am anunțat Poliția”

Înainte ca lunetiștii SPP să urce pe Școala nr. 11, tot în Micro III, o tânără s-a suit pe bloc la 07.00 dimineața.

„Am zărit-o dimineața, la 07.00, când m-am dus la mașină pentru a pleca la serviciu. M-am speriat când am văzut-o. Nu cred să aibă mai mult de 15 ani. Am strigat la ea, dar nu m-a băgat în seamă. Atunci i-am făcut și poza. Pe drum, pe Chiristigii, am oprit și am anunțat doi polițiști să meargă acolo. Nu mai știu ce s-a întâmplat”, ne-a povestit o cititoare.

Buzoienii sunt sensibili la astfel de scene după ce în urmă cu un an și jumătate, Mario, un puști de 14 ani, a căzut de pe o clădire dezafectată din centrul Buzăului.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „„Am strigat la ea! Apoi am anunțat Poliția”

 • Nu se arunca, ba, calmati-va. Fetele doar cer atentie prin gesturi de genul, suicidul este ceva predominant masculin.

  Răspunde
 • la Mario a fost lipsă de creier, e cu totul altceva….

  Răspunde
 • cel mai probabil era la cafea si o tigare aia mică
  asa ca nu va impacientați

  Răspunde
 • Accesul pe terasele cladirilor inalte se face bulevardier, la Buzau. Verifica careva de pe la pompieri, caliatatea in constructii, politia, ce parf s-a mai ales de blocurile astea comuniste? Boxele, haos. Fatadele, haos. Lifturile, capcane ale mortii. Parcari mai putine decat apartamente iar apoi le-a mai si concesionat, de stau trotuarele si orice spatiu liber ocupate de nefericiti (la blocurile noi nu iei autorizatie daca nu oferi locuri de parcare 1/ap). Haos. Primarul ar spune ca e, dupa cateva luni, dar e controlat. Mai vorbim dupa ”Bac” (cel mai mic numar de inscrisi anul asta), ii vedem atarnati precum gugustiucii, ca le mai da si online-ul asta idei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.