„Am trăit azi o mare bucurie. Să vină președintele țării…”

Domnul din centrul fotografiei a fost azi cel mai mândru buzoian.

E vorba de Aurelian Poterașu, cel care a fost directorul Școlii nr. 11 când s-au realizat toate investițiile (panouri solare, pompe de căldură, seră didactică, sistem de colectare a apei de ploaie, teren de sport sintetic etc.) pentru care școala din Buzău a fost recunoscută drept cea mai modernă din România.

Nu mai e director de anul trecut, dar noua conducere a școlii și Primăria Buzău au ținut să-l invite, din respect, la evenimentul „prezidențial” de azi

Aurelian Poterașu, profesor: „Am trăit azi, vă dați seama, o mare bucurie și satisfacție. Am muncit mult ca toate aceste investiții să se întâmple. Am stat cu muncitorii doi ani, adesea peste program, până la 17.30. Am plecat o singură dată, aveam programare la stomatolog, iar a doua zi portarul mi-a spus că imediat după mine au plecat și muncitorii. A fost mult chin, dar acum, când efortul meu a ajuns să fie apreciat de ministrul Educației și chiar și de președintele țării, pot spune că a meritat”

„Nu fac politică, dar mari merite are și domnul Toma”

Aurelian Poterașu: „Știți cum s-au realizat toate astea ? Eu mă duceam de zece ori pe săptămână la birou la domnul Toma, iar dânsul venea de trei ori la școală să vadă cum merge treaba. Ne băteam la cap reciproc, domnul Toma a spus-o azi cu toată lumea de față. Primăria Buzău a alocat bani, din fonduri proprii pentru toate astea. A, și să nu o uit pe doamna Colțeanu și colegii dânsei de la Fonduri Europene, proiectul de modernizare a localului 2 de ei a fost obținut”.

Poterașu, acum profesor de sport la Șc. 11, la fost felicitat, evident, și de buzoianul Marcel Ciolacu, al treilea om din stat

Îl felicităm și noi pe domnul profesor Aurelian Poterașu și îi dorim multă sănătate pentru a se putea bucura în continuare de copii și de frumoasa școală din Micro III.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Am trăit azi o mare bucurie. Să vină președintele țării…”

  • Felicitari, domnule director Poterasu! Felicitari doamnei director Marculescu pentru frumoasa recunoastere a eforturilor celui care a pus suflet, timp, munca pentru ca Scoala Gimnaziala nr 11 sa se distinga intre toate celelalte!

    Răspunde
  • Omul sfințește locul,jos pălăria!Vizita Președintelui este recunoașterea valorii lucrului realizat la această școală, felicitări!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.