„Am văzut tot! Circulam exact în spatele lor!” Vezi AICI mărturia

O femeie de 59 de ani, din Buzău (vezi foto mai sus), a murit NEVINOVATĂ în accidentul din această seară de pe șoseaua Buzău – Ploiești.

Loganul pe care aceasta îl conducea (înspre Buzău) a fost izbit fix la ieșire din Istrița de Jos de un BMW înmatriculat în Buzău (vezi foto mai jos), dar în care se afla un cuplu de dâmbovițeni.

Un martor (șofer în mașina din spatele Loganului) a văzut și ne-a povestit tot ce s-a întâmplat.

„BMW-ul a intrat pe contrasens!”

„Săraca femeie a murit pe loc. Nevinovată. Loganul pe care îl conducea circula cu viteză regulamentară. Știu asta pentru că se termina localitatea și mă pregăteam să-l depășesc. BMW-ul însă a venit din afara localității cu viteză foarte mare. Fix la intrarea în sat e un podeț peste canalul de irigații. Podețul are o ușoară denivelare, acolo cred că BMW-ul a derapat, a ajuns pe contrasens și a izbit Loganul”.

Aici s-a întâmplat

„Femeia din Logan a murit pe loc”

„După impact, Loganul s-a răsturnat în șanț. Am încercat să sparg geamul lateral cu piciorul, nu am putut. Am reușit cu o piatră. Cred că el, pasagerul, nu mai respira. I-am tăiat centura, a venit cineva cu un briceag. El a căzut, mașina era pe plafon. L-am scos cu greu afară. Și-a revenit, era doar puțin tăiat pe față atât. Apoi, ne-am dus la ea. Imediat i-am verificat pulsul. Nu avea. Cu grijă am scos-o și pe ea. El soțul, a căzut în genunchi și se ruga. Zece minute am încercat să o resuscitez. Dar, nimic. Cred că din accident și-a rupt gâtul, de atunci a murit”.

Femeia decedată se numește Maria Răducan și a fost profesoară de fizică la Șc. nr. 1 din mun. Buzău

Soțul victimei, Iona Grigore Răducan, este un fost judecător la Buzău, pensionat în 2018.

Și o controversă

„Nu sunt 100 % sigur, dar impresia mea e că la volanul BMW-ului nu se afla fata, ci băiatul. Mie așa mi s-a părut. În plus, ea era gravidă, cu burta mare. Poliția ar trebui să verifice mai atent. Mi-au spus că sunt din Dâmbovița, tocmai atunci cumpăraseră BMW-ul de la Buzău și că mergeau spre casă”.

Ieri, la Buzău, într-un alt accident grav a decedat o femeie de 54 de ani. mașina în care se afla a fost făcută praf de un tir care a derapat sub Pasarela Nehoiu. Pentru detalii, CLICK pe știrea de mai jos.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.