Explicație primar: „Am venit să ajut. Era o problemă, nu se deschideau!”

Reclamație la adresa noului primar PNL de la Scutelnici, C-tin Rusen.

„Azi, cu două zile înainte de alegeri, a găsit de cuviință să împartă personal tabletele copiilor și părinților din comună. Nu-i corect ce a făcut, putea să se abțină de la acest gest electoral”, susțin localnicii care ne-au trimis sesizarea, pozele și filmulețul de mai jos.

Explicație, primar: „Nu se deschideau!”

C-tin Rusen, primar Scutelnici: „Eu am venit azi la școală ca să ajut. Tabletele aveau o problemă tehnică, nu se deschideau. Nu puteau fi date așa părinților și copiilor. Doamna director al școlii mi-a cerut ajutorul. Am mers acasă la un băiat din comună care se pricepe la IT și l-am adus la școală ca să rezolve problema. Ce-ar trebui să fac pe durata campaniei electorale ? Să stau pitit sub birou și să nu fac nimic că se interpretează ?”.

Tabletele au fost achiziționate de Guvernul României și trimise azi la Scutelnici de Inspectoratul Școlar. Au inclusiv cartele pentru internet și au fost distribuite copiilor din familiile nevoiașe pentru a putea urma cursurile on-line

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Explicație primar: „Am venit să ajut. Era o problemă, nu se deschideau!”

  • Ce sa faca si domn primar daca guvernul a trimis tabletele la Inspectoratul scolar ca sa le dea la scoli vinerea si sambata dinainte de alegeri? A ajutat si el guvernul asta disperat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.