„Am vrut să ocolesc un capac de canal!” + un noroc chior

Accident produs în această seară pe Bd. N. Titulescu din Buzău.

Autoturismul „agresor” – VW Bora

Un autoturism VW Bora (vezi foto mai sus) condus de un puști (care rula dinspre Transilvaniei înspre Prefectură) a intrat într-un alt VW (marca Tiguan) care era parcat paralel cu trotuarul (cu fața spre Transilvaniei).

Autoturismul „victimă” – VW Tiguan

MINUNE. Tiguanul, lovit în partea din față, a ricoșat tocmai pe cealaltă parte a străzii! Minunea e că a ajuns pe trotuar fix între alte două mașini parcate, fără a avaria niciuna. Mașinile nu mai apar în poză, proprietarii le-au luat între timp de acolo.

Tiguanul ajuns pe cealaltă parte a străzii

Conform martorilor la volanul VW-ului Bora se afla un tânăr șofer din Poșta Câlnău – care nu a pățit nimic. Acesta a explicat celor prezenți că a vrut să evite un capac de canal și a scăpat autoturismul de sub control.

Nefiind un accident cu victime – nu s-a chemat poliția. Tânărul șofer din Poșta Câlnău îi va da asigurarea celui cu Tiguan.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „„Am vrut să ocolesc un capac de canal!” + un noroc chior

 • Genul de sofer fatalau, care ocoleste orice gropita, damb, gura de canal, limitator de viteza ,sa nu cumva sa-si strice fierul. Exact ca fatalaii care innoada rotile, ocolind cele doua pseudo-limitatoare de viteza de pe strada Frasinet, pana-n viitorul Parc Iazul Morilor. Te umfla rasul cand ii vezi ce slalom demn de F1 fac printre cele doua bucati de cauciuc.

 • @Gicu: Budeanco, tu ești, fată?!?

 • Nea Gicule, tu ești bărbat adevărat daca iei toate gurile de canal și gropile nu?

 • Cata răutate gratuita!Ce ușor e sa arunci cu piatra!Nu am vz nici un comentariu de genul:”bn ca a fost asa”,”se putea întâmpla oricui”,”sa fie mai atent”.Acest copil a greșit intr-o lume „perfecta”!

 • @Nico,nu tată, dar nici ca toți „șoferii” care ocolesc orice gropiță. Era un cretin să intre-n mine, tocmai ocolind o mică groapă, cică ce vroiai să stric mașina, ce conta că ne făceam praf, el avea prioritate. Ori te incadrezi în categoria celor amintiți de mine, în prima postare? Oricum pentru mine, toți care ocolesc limitatoarele, sunt niște fătălăi frustrați,unii chiar cu „gipane”, ar fi în stare să oprească și să le-mpingă peste dâmburi.

 • Știți sigur ca a ocolit o gura de canal?Nu știți nimic despre băiat și nici cum s-a ajuns în situația ăsta. Vorbe,”se pare ca ocolească o gura de canal”…Un „om de bine” a făcut poze și un alt „om de bn ” a publicat stirea „frumos ambalata”,sa atragă vizualizări.
  Cunosc băiatul și nu are nici o legătură cu termenii:”beizadea”,”lepra”,”regele soselelor” și multe alte jigniri.Mi-a fost elev și știu ce fel de copil este.
  Probabil lipsa de experiență,o clipa de neatenție au dus la aceasta situație neplăcută. Se poate întâmpla oricui.Niciodată sa nu spui niciodată!

 • Cum sa comentezi asemenea aberații când nu cunoști omul?Cum sa vb când nu știi dacă așa stau lucrurile?Cui a declarat băiatul ca a vrut sa ocolească un capac de canal?Chiar nu va e frica de Dumnezeu?

 • Probabil ca acest „pusti” inca nu realizeaza diferenta intre a conduce un atelaj tras de doi cai si un „atelaj” din asta motorizat, tras de cateva sute de „cai putere”. Lucru valabil de altfel si pentru aia care isi duc „atelajul motorizat” pe campuri, in rondurile cu flori, in pomii de pe marginea soselelor,…….DEh,…….soferi si soferi. Sau poate doar carutasi si „soferi”.

 • Acum e și „taran” (conduce un atelaj tras de cai), așa nu fusese făcut. Ăsta probabil o spune un „băiat de oras”. Nu îl cunoașteți, nu știți nimic despre el, dar vorbiți, jigniți, va lăudați.

 • Acum e și „taran”(conduce un atelaj tras de cai),așa nu fusese făcut. Ăsta probabil o spune un „băiat de oras”.Nu îl cunoașteți, nu știți nimic despre el ,dar vorbiți, jigniți, va lăudați.

 • Pai nu intereseaza pe nimeni „ce fel de baiat era”, aici e vorba de o actiune. Ca e varianta cu gura de canal, ca se distra cu ceilalti in masina, ca mergea mult prea repede si nu e in state sa tina o masina pe drum, fara sa-l incomodeze nimeni, nici nu mai conteaza. Faptul ca a avut „un moment de neatentie” nu e in niciun fel mai de doamne-ajuta decat ocolirea gurilor de canal. Cum dracu sa o iei pe aratura pe drum drept, cu limita 50kmph, cu spatiu destul in jur? Cretinitatea cuiva care reuseste performanta asta este extraordinara, un potential criminal al strazilor, inseamna ca in orice moment poate parasi carosabilul din senin sa se urce pe oameni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.