Ambii șoferi, la spital. Ce prostie a făcut șoferul Loganului

Vinovat și rănit mai rău este șoferul Loganului alb, un buzoian de 33 de ani din Brăești.

A venit din oraș să-și aducă soția la serviciu la o firmă de pe strada Pogonele. După ce a lăsat-o pe acostament, a dat să întoarcă pt. a reveni în oraș.

Nu s-a asigurat la virajul la stânga și a fost tamponat de un BMW care circula regulamentar tot dinspre Buzău (condus de un buzoian de 42 de ani).

Loganul a fost mototolit și aruncat în șanț. Șoferul, singur în mașină, a fost scos pe targă și transportat la spital.

Spre UPU a plecat și șoferul BMW-ului, care a spart geamul cu capul, dar dureri mai mari resimte la coloană.

Pasagerul din BMW a spart și el parbrizul cu capul, dar se simte bine. „Când termin aici, merg să fac și eu o radiografie”, a spus acesta.

Notă: S-au înmulțit accidentele în zonă din pricina celor care vin la agenții economici din zonă, dar sunt neatenți la plecarea de pe loc.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ambii șoferi, la spital. Ce prostie a făcut șoferul Loganului

 • Spre UPU a plecat și șoferul BMW-ului, care a spart geamul cu capul, dar dureri mai mari resimte la coloană.
  Pasagerul din BMW a spart și el parbrizul cu capul, dar se simte bine. „Când termin aici, merg să fac și eu o radiografie”, a spus acesta.
  ORI E BINE ORI ARE DURERI LA SPATE? …. HAL DE JURNALIST!!!
  si asa ca sa fie treaba buna… daca purta centura de siguranta sigur nu dadea cu capul in geam… dar de… avem BMW!!! Centura este optionala la acesti tip de masina…

 • daca purta centura de siguranta sigur nu dadea cu capul in geam… dar de… avem BMW!!! Centura este optionala la acest tip de masina…

 • „Hal de jurnalist”. Va rog sa citiți mai atent. Unul e șoferul, luat la spital cu ambulanța, altul e pasagerul din BMW – care se simțea bine.

 • Accidentele astea, morții și răniții de pe drumurile patriei, sunt rodul coruoției generalizate, a permiselor luate pe șpăgi, a avizelor medicale luate pe șpăgi, a lipsei de fermitate a polițiștilor cărora le e “milă” și nu sancționează abaterile de la regulile de circulație, problemele tehnice ale rablelor din cimitirele de mașini ale Europei eșuate în România, a corupției legiuitorilor care vor camere “omologate” pentru a sancționa indisciplina rutieră filmată cu camere “normale”, prezența căruțelor pe drumuri, inclusiv în Buzău șamd șamd
  Toleranța înseamnă complicitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.