Ambulanță SMURD, răsturnată la ieșirea din curtea ISU

Incident azi, la prânz, la ieșirea unei ambulanțe SMURD din curtea ISU Buzău.

Ambulanța se deplasa spre accidentul de la ieșire din Buzău (CLICK AICI), când a fost izbită în lateral de un autoturism.

INFO ISU Buzău: „Este vorba de o ambulanta SMURD care, în momentul ieșirii din curtea inspectoratului, deplasându-se la un accident rutier, a fost acroșata lateral de un turism. În urma evenimentului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Autospeciala avea în funcțiune în timpul impactului semnalele acustice și vizuale, iar circulația era oprita conferindu-i prioritate, prin intermediul semaforului aflat pe culoare roșie, special amplasat în zona prin care autospecialele ies din bază pentru a se deplasa la intervenție”.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Ambulanță SMURD, răsturnată la ieșirea din curtea ISU

 • O fi fost @Florian la volanul mașinii care nu a acordat prioritate?! Nu a văzut nici semaforul, nici ambulanța. O fi crezut că-i ceva restricționat temporar…
  Pe de altă parte, nici șoferul ambulanței nu cred că s-au asigurat la ieșirea din curte, bazându-se pe semafor.
  Mai multă atenție nu strică niciunui participant la trafic.

 • Stai calm Radule! Eu am fost clar de la început! Mi-ai cerut articolul de lege care prevede reținerea permisului când intri pe interzis, l-am dat! Recunosc, am tastat greșit lit.”d” în loc de „b”! Dacă ai fi citit atent, ți-ai fi dat seama la ce mă refer! A intra pe interzis nu înseamnă doar „Accesul interzis” pe care se pare că îl ai tu în minte! Ți-am oferit și explicația cu blocatoarele! Eu am puterea să recunosc faptul că am tastat greșit o literă, deși articolul respectiv nu făcea vreo referire la semnificația indicatorului „Accesul interzis”, așa că nu am întors-o deloc ” că la Ploiești „! Tu ai puterea să recunoști că habar nu ai ce este aceea interdicție temporară, pentru care se retine permisul și care nu are nimic de-a face cu „Accesul interzis” din mintea ta ?

 • Florian, dacă ar durea prostia, te-ai tăvăli în chinuri. Vezi să nu uiți să respiri, că te sufoci, ceea ce nu ar fi o pagubă pentru noi toți.

 • Așa răducule, scoate bâta dintre scaunele mașinii și dă-mi o lecție! Alte argumente mai ai sau te limitezi la bâtă? Off….și vorbeai de biata țară!!!

 • @Florian, ți-am dat lecții prin ceea ce am postat. Că nu înțelegi ceea ce citești, este vina ta. Ești analfabet funcțional.
  Nu sunt adeptul violenței. Nu lovesc nici măcar animalele, așa cum o faci tu.

 • Am văzut…lecții de mitocănie!! „Accesul interzis”…că de aici a pornit totul!! Ai vrut să te dai deștept și atotștiutor, dar când ți-am oferit explicații și argumente ai trecut la jigniri!! Hai s-o lăsăm așa că pute!!

 • Argumentele tale nu stai în picioarele in cazul respectiv.
  În Parcul Crâng, accesul vehiculelor nu este restricționat temporar!!!
  Chiar nu poți să înțelegi acest lucru?!
  Nu te jignesc, că ești bătut oricum de soartă.

 • Măi Răducule :
  1. Ce este interdicția temporară, cine o dispune și care sunt metodele practice prin care aceasta poate fi pusa în aplicare ?
  2. Cine a montat acele blocatoare și în ce scop?
  3. Ce se întâmplă dacă demontez un blocator, fără să-l distrug și intru cu mașina în parc?
  4. Pe bd. Bălcescu, în weekend, este interdicție temporară sau nu?
  Ți-am explicat, faptul că Primăria nu a fost capabilă să meargă cu măsura, legal, până la capăt, lăsând spațiu de câștig în instanță în cazul unei contestații, este o altă problemă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.