Amendați amândoi! Reacție a Poliției Locale

Un buzoian a postat pe facebook imagini cu o „doamnă” care aruncă trei sacoșe cu gunoi după o rulotă (vezi VIDEO mai jos).

După apariția imaginilor în spațiul public, Poliția Locală Buzău s-a sesizat (bilă albă).

Polițiștii Locali au identificat-o pe „doamnă” și o așteaptă cu amenda.

Dar, atenție, sancțiune și-a luat inclusiv proprietarul rulotei – pentru ocuparea domeniului public.

În plus, acesta și-a luat angajamentul că în 24 de ore va elibera domeniul public.

UPDATE: „Doamna” a fost amendată cu 500 de lei, iar rulota a fost luată de pe domeniul public.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Amendați amândoi! Reacție a Poliției Locale

 • Corect, poate asa ar trebui depistati si sanctionati cei ce lasa gunoiul pe jos in loc sa-l puna in tomberoanele goale!

 • Poliția locală care freacă menta nu stia de rulota aia …se făcea că n-o vede ! Trebuia să apară în presă !

 • Unde sa duca rulota? In parcarea supraetajata, pe segmentul pentru rulote? Oferiti alternative, apoi amendati oamenii. Mai bine o lasa pe avarii in fata la Jabbar , pe mijlocul drumului, ca acolo e voie.

 • Alternativa era ca proprietarul să o înmatriculeze. Dacă era înmatriculată atunci nu putea primi amendă decât dacă era parcată neregulamentar. Nu vrei să o înmatriculezi atunci n-are ce căuta pe domeniul public. Mofturile costă.

 • Rulotistul are acum ocazia să-i „mulțumească” celui care a umplut facebook-ul cu poza în care apare și rulota sa. Din păcate, nu poate decât să îi umple frigiderul de carne, că tot se apropie sărbătorile de iarnă.
  Chiar dacă avea rulota înmatriculată (și mai mult ca sigur că o are, dar numărul este în partea din spate, de aceea l-a indus în eroare pe unul dintre onorabilii care au postat anterior) și toate taxele achitate, din păcate, tot nu putea să o țină acolo și tot se luau localii de el. Pentru că, în primul rând, a cam pus-o pe așa-zisul „spațiu verde” de lângă bloc, iar în al doilea rând, în localități, adică pe domeniul public, nu prea ai ce căuta cu așa ceva, decât în locații special amenajate denumite și camping-uri, chiar dacă plătești toate taxele pentru ea, precum și celelalte, gen RCA, etc. Cică nu prevede legislația așa ceva, adică lăsarea acestor vehicule pe domeniul public.
  Așa e la noi, în spațiul danubiano-carpato-pontic. În loc să încurajăm turismul cu rulote, caravane și campervan-uri, noi le punem bețe în roate celor care se încumetă să dețină așa ceva. Unde mai pui că în vremurile astea de pandemie, turismul de hotel sau de pensiune devine din ce în ce mai periculos, iar cortul, rulota sau alte forme independente de locuit pe timpul drumețiilor, a cam devenit ceva necesar și foarte sigur. Mai ales pentru cei care știu să aprecieze această formă de turism.
  Asta a fost puțin cam off-topic, dacă am deranjat, aia e…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.