Amenzi ale Poliției Locale în față la Jabbar

Chiar dacă nu e weekend și în această seară în dreptul shaormeriei Jabbar de la intersecția dintre Spiru Haret și Bd. N. Bălcescu s-a produs o strangulare a traficului. 

Pe un sens un domn și-a lăsat mașina parcată pe banda de circulație, iar pe celălalt o doamnă / domnișoară a parcat în diagonală.

Astfel că restul șoferilor care circulau prin dreptul shaormeriei trebuiau să facă slalom pentru a ieși din zonă.

La un moment dat în zonă a apărut un echipaj al Poliției Locale, care la rându-i a trebuit să aștepte în jur de un minut pentru a putea pătrunde pe Bd. Spiru Haret.

Dacă pe doamna/domnișoara care a parcat în diagonală, agenții locali au iertat-o, în schimb pentru domnul din imagini n-a mai existat toleranță. 

Acesta a fost sancționat cu două puncte de penalizare și cu 145 de lei amendă în caz că se plătește în 48 de ore.  

De notat că și unul dintre clienții shaormeriei le-a reproșat polițiștilor locali că la rândul lor aceștia au trecut peste linia continuă atunci când au virat stânga pentru a parca mașina în fața shaormeriei.

La această oră a găsi un loc de parcare pe Spiru Haret e cvasi-imposibil, întrucât la câteva zeci de metri distanță se joacă și fotbal la terenurile cu nocturnă, iar mare parte din jucători au venit la rându-le cu mașinile.

Alături, în părculețul din fața prefecturii, altă echipă a Poliției Locale veghea, printre altele, ca tinerii clienți ai shaormeriei să nu adauge noi straturi de grăsime pe dalele din fața băncilor.  

loading...

6 comentarii la „Amenzi ale Poliției Locale în față la Jabbar

 • Bine ca ati gasit alta locatie sa paziti ca de tomberoane sunteti satui.ar trebui ca cei de la jabbar sa nu va mai dea mancare sa faceti burta mare.paziti tigani si faceti ordine in oras nu jabbaru sau parcul ca si voi tot in parc mancati si mai ales tot de la ei .

  Răspunde
 • De când are voie poliția locală să dea amenzi la circulație rutieră? Mă gândesc că oameni sunt de la locală, ce treabă au ei cu rutiera? E ca si cum ai pune un tractorist pe o navă spațială 😐

  Răspunde
 • Radu au voie sa dea amenzi de circulatie deoarece in masina de locala ai sa vezi un politist de la rutiera cu unul de la locala asadar au voie!

  Răspunde
 • Sunt o grămadă de nesimțiți care-și parchează mașinile ilegal, de parcă totul ar fi al lor. Amenzile care se dau sunt puține și mici. Poliția ar trebui să fie mult mai activă. Iar unii confundă parcul cu altceva. Ar trebui impuse restricții serioase în acel parc. Pancarte cu atenționari diverse, de la a nu se arunca resturi de mâncare pe jos și ambalaje până la a nu se călca în picioare spațiile verzi. Am observat persoane adulte care calcă iarba în picioare pentru că le e lene să ocolească . Și controale permanente cu amenzi pe măsură . Cu asemenea nesimțiți nimic altceva nu funcționează .

  Răspunde
 • rrrrrromanika tara de 2 lei.Toti ciobanii au ajuns sa dea amenzi !

  Răspunde
 • Foarte bine au facut ….ar trebui oprirea interzisă in acea zonă…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.