Amenzi pentru parcarea pe spaţiul verde. Iată-le pe cele douăsprezece maşini fotografiate

„Toleranţă zero   pentru şoferii autovehiculelor parcate pe spaţiile verzi din municipiul Buzau” e mesajul poliţiştilor locali din Serviciul Circulatie si Disciplina Rutiera. În ultimele zile aceştia au desfăşurat ample acţiuni pentru sanctionarea contraventiilor la normele privind administrarea si gospodarirea domeniului public si privat al municipiului Buzau.

Agenţii locali au depistat şi identificat conducători auto care au încălcat normele privind staţionarea pe spaţiile verzi. Totodată, au fost aplicate sancţiuni în cuantum total de 4500 lei.

„Un astfel de comportament nu poate fi justificat. Parcarea pe spatiul verde reprezintă, pe de o parte încălcarea normelor legale, dar în acelaşi timp şi pe cele de convieţuire socială” e mesajul Poliţiei Locale. 

Urmăriţi mai jos  un slide cu autoturismele parcate neregulamentar. 

loading...

Un comentariu la „Amenzi pentru parcarea pe spaţiul verde. Iată-le pe cele douăsprezece maşini fotografiate

  • Hai să fim serioși : sațiu verde … fără iarbă ! Două – trei mașini se încadrează , dar restul sunt cam trase de păr . Cred că normal ar fi fost să vedem și fotografii cu parcările din apropiere , nefolosite de proprietarii acelor mașini . Că tot vrea primăria să scoată bani din închirierea locurilor de parcare …
    Poate le țin stocate în subsolul Palatului Comunal !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.