Amuzant, dar adevărat. „Domnule primar, am stat degeaba în stație la Carrefour! Nu se poate așa ceva!”

Zilele trecute, primarul C-tin Toma a fost certat de o doamnă în timp ce se afla în direct la o televiziune locală.

„Domnule primar, nu se poate așa ceva. Am stat degeaba o jumătate de oră în stația de autobuz de la Carrefour că autobuzul 5 n-a mai oprit. A trecut primul, n-am zis nimic, lasă că vine următorul. Am așteptat cuminte pe băncuță, dar nici al doilea autobuz n-a oprit. Abia apoi am aflat că, de fapt, stația s-a mutat mai în față. Ar fi trebuit să ni se spună și nouă sau măcar să fi pus un afiș în stație”.

Alți călători care așteptau tot în vechea stație au coborât pe carosabil întrucât, după ce a plecat din alveolă, autobuzul s-a încadrat pe banda de lângă scuar. S-a lăsat cu înjurături întrucât, din cauza traficului, șoferul autobuzului nu a putut opri. Călătorii neinformați au crezut că șoferul de pe autobuz are ceva personal cu ei.

Citește și articolul: Ăștia suntem. Iată ce a făcut de dimineață posesorul unui BMW în fața Drăgăicii

La aceste întâmplări nefericite, conducerea Trans-Bus s-a apărat cu argumente, în sensul în care ne-a trimis la redacție și două fotografii care dovedesc faptul că în vechea stație s-au lipit mai multe afișe lizibile în care se anunță mutarea stației cu 50 de metri mai înspre Kaufland.

„În ziua în care s-a mutat stația s-au lipit și acele afișe, destul de mari care anunțau desființarea ei. Ne cerem scuze călătorilor care, din diverse motive, n-au reușit să le citească la timp sau care n-au aflat informația din mass-media. Mutarea stației a fost urmarea solicitărilor numeroase ale șoferilor care reclamau că din cauza staționării autobuzului în stație se formează coloane mari de mașini. De aceea s-a procedat la înființarea unei stații cu alveolă puțin mai înspre Kaufland”, a precizat Gică Toader, directorul Trans-Bus.

O stație nouă cu alveolă s-a înființat tot pe strada Frăsinet pe traseul autobuzului nr. 5 în apropiere de Biserica Sf. Ștefan din Micro III (lângă Direcția Fito-Sanitară).

Citește și articolul: Toma mai sever decât Garda de Mediu! Cine are dreptate ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Amuzant, dar adevărat. „Domnule primar, am stat degeaba în stație la Carrefour! Nu se poate așa ceva!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.