UPDATE: Vești bune despre Andreea dinspre spital! „Fizic e bine, dar mai rămâne o problemă!”

Vești bune dinspre Spitalul Județean despre tânăra de 22 de ani din Mărăcineni asfixiată cu gazul scăpat de o butelie cu garnitura defectă.

„Din punct de vedere fizic fata e bine. Chiar a fost mutată de la Terapie Intensivă pe secție. Nu are pierderi de memorie, starea ei se îmbunătățește continuu. Va mai rămâne internată câteva zile pentru o bună supraveghere. Problemele care se pun sunt însă de natură emoțională. Nu știe încă ce s-a întâmplat cu prietenul ei și întreabă mereu. Familia și personalul medical au ținut să o protejeze până acum”, ne-a declarat Claudiu Damian, managerul Spitalului Județean

De partea cealaltă însă, familia băiatului decedat – Cosmin Preda, 28 de ani – se pregătește de înmormântare. Părinții băiatului s-au întors chiar în acea noapte din concediul pe care-l făceau în județul Vâlcea. Mama băiatului a suferit un șoc și a fost nevoie de internarea ei în spital.

Părinții mai au o fiică mai mare.

Reamintim, în urmă cu două seri, cei doi tineri s-au asfixiat – în timp ce făceau baie – de la gazul scăpat de o butelie cu garnitura defectă.  Cei doi au realizat târziu că nu mai pot respira și au încercat să iasă din baie și din locuință. Din păcate, cu doi metri înainte de a ajunge la ușa de ieșire din casă și a se salva, aceștia au leșinat. Se presupune că au stat zeci de minute în aerul contaminat, până când un bunic, alertat de părinții fetei, a deschis ușa casei. Băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, ci doar fata.

loading...

6 comentarii la „UPDATE: Vești bune despre Andreea dinspre spital! „Fizic e bine, dar mai rămâne o problemă!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.