„Andra și Măruță la 20 de mii de euro de revelion, nu e mult. Știți cât cere Smiley ?”

S-a comentat mult în ultimele zile pe seama prețului de 20 de mii de euro pe care Primăria Buzău ar urma să-l achite cuplului Andra – Măruță în contul prestației de revelion.

Un impresar din show-biz, care cunoaște bine prețurile vedetelor, a afirmat pentru buzoienii.ro că raportul preț-calitate obținut de Primăria Buzău e unul bun. Iată cum a argumentat:

„20 de mii de euro de revelion pentru Andra, care vine cu toată formația sa, inclusiv dansatoarele, plus Măruță prezentator, e un preț bun. Mai ales că va cânta la cea mai bună oră, imediat la intrarea în noul an. Eu știu că în aceeași seară, Andra va cânta și la București, pentru 24 de mii de euro. Știți cât cere Smiley de revelion ? 33 de mii de euro pentru o oră! Smiley a ajuns să coste 17 mii de euro în timpul anului! Deci, voi la Buzău, cu Andra & band și Măruță, de revelion și chiar la ora 24.00, ați ieșit chiar bine. Probabil că s-a negociat din timp”.

După această declarație, reporterul buzoienii.ro, ageamiu în domeniu, a dat un search pe google. Astfel a aflat că doar Măruță, ca prezentator de evenimente (în timpul anului) solicită 2500 de euro.

Iată ce scria Cancan în august despre Smiley:

“Smiley are o cota foarte mare in acest moment si, din acest motiv, este si un artist extrem de scump! Astfel, daca anul trecut, el cerea  “doar”  5000  de euro pentru  un spectacol in club, acum, onorariul lui se invarte pe la suma de 8000 de euro. In plus, la concertele in aer liber, pretul creste la 11.000 de euro si, in unele cazuri, chiar si la 13.000 de euro!!! Bani seriosi, pe care ii primeste destul de des, intrucat agenda lui este plina de evenimente muzicale. În cazul unei deplasări, Smiley solicită opt camere duble la patru stele, diurnă de 50 de lei pentru 16 persoane şi 3,2 lei pe kilometru.”, au dezvăluit pentru wowbiz.ro persoane din showbiz.

Citește și articolul: Vor juca la Buzău! Mai întâi vine Hagi, apoi Dan Petrescu! C-tin Toma a confirmat: „Au fost la mine în birou”

Evident că pentru un om de rând aceste sume sunt năucitoare. Comentariile buzoienilor sunt împărțite. Pe de o parte sunt unii care zic că era mai bine ca banii să fie folosiți de primărie la alte lucruri mai importante, dar și alții care agreează aducerea Andrei: „Costă e drept, dar și face”.

Prin on-line au apărut și comentarii că datorită Andrei, lui Măruță și a celorlalți artiști care vor urca pe scenă nu vor mai merge la restaurant ci în Piața Dacia.

Citește și articolul: VIDEO: Cascadorii râsului. Porci căzuți dintr-o dubă și alergați pe Aleea Sporturilor. Click AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Andra și Măruță la 20 de mii de euro de revelion, nu e mult. Știți cât cere Smiley ?”

  • Cheltuiti banii pentru altceva nu pentru îmbuibații ăştia

  • 33000 euro pentru Smiley ,ce nu faci cu banii ăştia primare ajută copii amărâți, animale chinuite nu mai dați atația bani la măscăricii ăştia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.