Andra va cânta de Revelion în Piața Dacia! Iată ce sumă uriașă va primi!

Celebra Andra e capul de afiș al spectacolului organizat de Primăria Buzău în Piața Dacia în seara de Revelion.

Astăzi, în cadrul conferinței de presă, primarul Toma a dezvăluit ce sumă i s-a cerut:

„Andra ne va costa 20 de mii de euro. Asta e, calitatea costă. Însă, sunt convins că mii de buzoieni vor veni să sărbătorească trecerea în noul an în Piața Dacia grație ei. Să zicem că ne-am permis să plătim acești bani întrucât avem de unde. Buzoienii și firmele din Buzău și-au plătit taxele și impozitele, avem un excedent bugetar la acest sfârșit de an”.

20 de mii de euro înseamnă peste nouă sute de milioane de lei vechi. Ar fi salariul pe un an al cuiva care câștigă 75 de milioane pe lună! Sau pe cinci ani al unui salariat cu 15 milioane pe lună.

Regal muzical la Sala Sporturilor! Johann Strauss Ensemle!

Sunt șanse mari ca buzoienii să fie delectați și cu un alt spectacol de zile mari. Pe 19 decembrie ar urma să vină la Buzău într-un spectacol la Sala Sporturilor filarmonica Johann Strauss Ensemble din Viena.

„Nu e încă 100% sigur. Spectacolul ne-ar costa 30 de mii de euro. A trebuit să prindem banii necesari în rectificarea bugetară de azi. S-a aprobat, urmează să le transmitem impresarilor disponibilitatea nostră. Spectacolul ar urma să fie ultimul din turneul lor în România. Încep pe 12 la București la Sala Palatului și termină pe 19 la Buzău. Va trebui să drapăm interiorul sălii pentru o acustică foarte bună. Andra și filarmonica sunt cadourile primăriei pentru buzoieni, pentru a le aduce câteva momente de bucurie măcarr la final de an”, a anunțat primarul.

Intrarea ar urma să fie liberă, dar primăria va acorda în avans și invitații. Dacă Andra va veni singură sau, cel mult, cu dansatoarele sale, din ansamblul „Johann Strauss” fac parte 25 de muzicieni.

loading...

4 comentarii la „Andra va cânta de Revelion în Piața Dacia! Iată ce sumă uriașă va primi!

 • Draga primarule….te astepti sa te felicit pt ca platesti pt 10 min de urlat pe scena pe duduia asta?????20 mii de euro?????? stii cati copiii si batrani ai fi facut fericiti cu banii astia???? stii tu….cati oameni nu au ce manca?????Nu……..

  Răspunde
 • Iți dai seama câte cărți de gramatică ar fi putut cumpăra cu 20,000€? Poate așa persoane ca tine ar fi învățat să scrie corect. Să știi că anul trecut nu a cântat Andra, și nu am auzit de copii sau bătrâni care să fie mai ”fericiți” și să zică ”uite bă, anul ăsta nu a cântat Andra, ce bine îmi merge”.

  Răspunde
 • NU VENI FA CA NICI IO NU VIN. DOMNULE PRIMAR MAI BN PUNETI UN DISCOBALL IN MIJLOCUL SCENEI SI MUZICA SI NE GASIM NOI USOR LOCUL! INCETATI SA MAI PLATITI TOTI PROSTII CU SUME COLOSALE DE BANI<NU AVEM NEVOIE DE EI,SUNT INUTILI,DACA VINE SA VINA PE 1000 ca e suficient

  Răspunde
 • 20000 euro????? Ati innebunit? e o nulitate….construiti piste pentru biciclete, faceti ceva util pentru orasul asta

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.