„Andrea și Mădălin erau foarte bucuroși”! De-ar fi știut…

Ce bucurie pentru Andreea și Mădălin.

Și-au luat motocicletă. După atâta muncă prin străinătate și-au permis această extravaganță.

Ea l-a văzut pe el când se uita cu jind la alții în timp ce turau motoarele.

A strâns bani, a găsit un Suzuki și a cumpărat-o. Mădălin a fost încântat, amândoi se bucurau ca niște copii dereticând la ea prin curte. În jur se uita ciudat la „animalul” pe două roți și o fetiță blondă de patru ani.

Asta se întâmpla cu câteva săptămâni în urmă.

Astăzi, în aceeași curte e doliu. Se fac pregătiri de înmormântare. Motocicleta, aruncată într-un colț e blestemată.

Ea și ignoranța le-au adus moartea celor doi tineri. Andreea s-a sfârșit pe loc, Mădălin după ce a agonizat patru zile la Terapie Intensivă la Floreasca.

De-ar fi știut ce va urma, Andreea n-ar mai fi întins mâna cu banii, iar Mădălin i-ar fi cerut s-o ducă înapoi. Dar n-au știut că în România, mai exact pe șoselele din România, motocicletele sunt devoratoare de oameni. În fiecare an, chiar la noi la Buzău se produc câteva accidente mortale. Alții, scapă de moarte, dar se aleg cu beteșuguri pe viață.

Cine își cumpără motocicletă, fără să știe și-o apropie pe doamna cu coasa. Nu se vede, dar e acolo, lângă motocicletă, pândește momentul. În cazul Andreei și a lui Mădălin prilejul a venit repede, doar după câteva săptămâni.

O clipă de neatenție a unei șoferițe care n-a văzut motocicleta.

A sesizat mașina din față, a lăsat-o să treacă, dar nu și bolidul pe două roți. Totul a durat câteva secunde. Vizualizarea clipei de dinaintea impactului, ciocnirea, zborul prin aer și aterizarea. Atât. Asta a fost tot. Andreea și Mădălin nu mai există, iar o fetiță de patru ani va crește fără niciunul din părinți. Alți părinți, ai celor doi de pe motocicletă sunt distruși de durere. Afectate sunt și alte rude, prieteni ai celor doi.

De-ar fi știut… Cu toții n-au știut. Dar, poate alții, cei care citesc acest articol vor ști. Și se vor păzi. Nu se vede, dar e acolo, lângă fiecare motocicletă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată cine au fost cei care s-au luat la bătaie în After City Pub și apoi în parcare  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Andrea și Mădălin erau foarte bucuroși”! De-ar fi știut…

  • Perfectă dreptate ai Auras dar sti ce nu am auzit nici nu am vazut o stire despre echipament.
    Purtau echipamente de motociclist?
    Si aici ma refer nu doar la casca care este obligatoriu.

  • Da, purtau…Pantaloni scurti, tricou si adidasi! Legal, da, doar casca este obligatorie. MORAL, este obligatoriu geaca si pantaloni de protectie, manusi si cizme (minim). Combinezonul fiind mult mai indicat dar putin incomod daca mergi prin oras si mai opresti cu diverse treburi. La drum intins obligatoriu COMBINEZON, cizme, manusi si casca. O lege nescrisa intre motociclisti, sau mai bine spus un sfat dat de cei cu vechime pe doua roti celor incepatori este ca inainte de a achizitiona motocicleta, indiferent de tipul ei, se cumpara costumul de protectie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.