Andreea a fost externată azi. A povestit ultimele secvențe ale tragediei. Tot azi a fost și înmormântarea prietenului

Andreea Petcu, tânăra de 22 de ani din Mărăcineni, care s-a aflat între viață și moarte din cauza unei butelii care scăpa gaz și-a revenit complet.

Conform informațiilor obținute de reporterul buzoienii.ro dinspre Spitalul Județean ea a fost azi externată, după ce în urmă cu trei zile fusese trecută de la Terapie Intensivă pe secție.

Părinții au fost nevoiți ieri să-i spună că prietenul ei a murit după ce Andreea a întrebat de ce Cosmin nu-i răspunde deloc la telefon.

Pentru a o proteja, părinții au încercat inițial să o păcălească spunându-i că băiatul e în comă. Însă, când fata a cerut imperativ să meargă la el, apropiații au fost nevoiți să-i spună adevărul.

Andreea a povestit și ce-și mai aduce aminte din secundele fatidice. Își usca părul în baie când a început să se simtă rău. Atunci, l-a strigat pe Cosmin care era prin casă că nu se simte bine.

Cosmin a venit și a luat-o în brațe pentru a o scoate afară. Mai mult, fata nu-și amintește.

E de presupus că pe drumul dintre baie și ieșirea din casă, din cauza efortului, băiatul a inspirat mai puternic, neștiind că  în acest fel în plămânii săi pătrunde gazul toxic.

Apoi, trupurile celor doi au fost găsite în casă de bunicul fetei, alertați vecinii și echipele de intervenție. Andreea a putut fi resuscitată și salvată, Cosmin însă nu.

Astăzi, îndurerați, localnicii l-au condus pe tânăr pe ultimul drum, fiind înmormântat la cimitirul din localitate.

Pentru a fi protejată, Andreea nu a fost lăsată să participe la funeralii.

Citește și articolul: În atenția șoferilor. Din această seară, nou sens giratoriu într-o intersecție importantă din Buzău. Iată unde!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Andreea a fost externată azi. A povestit ultimele secvențe ale tragediei. Tot azi a fost și înmormântarea prietenului

  • Defapt andreea a participat la dunerari dar era sedata, practic nu putea sa faca nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.