Angajări: 500 de oameni. Vezi AICI cât e salariul

Astăzi, japonezii de la Yazaky și-au pus deja firma pe clădirea închiriată pe Șoseaua Spătarului din Buzău (în curtea firmei MTA).

Se fac angajări, firma de componente auto căutând 500 de angajați la Buzău.

Salariile pornesc de la 2450 de lei (brut), la care se adaugă tichete de masă, prime, transport gratuit, ore suplimentare plătite dublu, etc.

Până la finalul verii firma cu capital japonez are în plan să înceapă producția. Pe lângă căutarea angajaților, se lucrează la amenajarea fabricii.

Japonezii de la Yazaki mai au în România fabrici la Arad, Brăila și Ploiești (Urlați).

Citește și:

loading...

21 de comentarii la „Angajări: 500 de oameni. Vezi AICI cât e salariul

 • Se ofera salariu serios[2450 brut],se ofera si concediu…..tot sa ne creasca nivelul de trai cu asa angajatori.

  Răspunde
 • SALARII DE MIZERIE, PAI MAI BINE PLATESTE O FIRMA MICA DE FAMILIE DIN BUZAU 2500 LEI NET + BONURI DE MASA SI TRANSPORT ASIGURAT. AURAS CAUTA SA VEZI CE DATORII ARE ACEASTA FIRMA CATRE STAT SI O SA TE LAMURESTI. ASTIA AU VENIT AICI CU JAPCA. PAI UN JAPONEZ CASTICA INTR-O ZI BANII PE CARE II OFERA SARLATANII ASTIA PENTRU O LUN ADE MUNCA -SCLAVIE SI HOTIE. HUAAAA

  Răspunde
 • Pai net ar fi 1450 lei, asta e salariu de mizerie nu va suparati, o femeie de servici la o primarie are 2380 lei net. Cum sa traiesti cu 1450 lei/luna si niste bonuri de masa. Este jignitor ce fac acesti asa-zisi investitori. Japca pe fata.

  Răspunde
 • Ce ziceam, poftiti la salarii minime ! Super investitie ! Aveti chiar si concediu !

  Răspunde
 • Dar ce fel de muncitori angajează pe salariul ăsta? Să facă ce? Personal aș fi fost interesat, dar la banii ăștia… Ăștia chiar sunt japonezi?

  Răspunde
 • Nu înțeleg de ce sunt supărați comentatorii de mai sus! Așa-i în capitalism! Salarii mici, profituri mai mari pentru acționari. Nu așa ne spunea Președinta Senatului, că trebuie să muncim pe 2 lei! Au votat oamenii cu driapta! Ia de la driapta! Când vroia Dragnia să mărească salariul minim pe economie toate ambasadele săreau ca arse în sus și tefeliștii urlau că ne scoate Dragnia din UE! Luați de la driapta! Toate se plătesc pe lumea asta. Mai ales prostia.

  Răspunde
 • Când comentam, la alt articol, că salariile în industria cablajelor auto sunt foarte mici, au sărit câțiva că nu este așa, că de unde știu.
  Ei bine, am avut dreptate, pentru că știam situația de la fabrica din Prahova. Nici la celelalte unități de producție nu se înghesuie lumea să se angajeze.
  Dacă nu ar exista salariul minim, unii ar primi chiar 1.000 lei salariu net pe lună.

  P.S. Nimeni nu se întreabă ce s-a întâmplat cu angajații pe care îi aveau turcii de la MTA. Au devenit șomeri?

  Răspunde
 • Nu va mai agitati degeaba, ca nu va ia nimeni cu japca de pe strada, ca sa va angajeze .Daca esti bazat pe meserie faci lejer 1500 € in buzau .Sunt electricieni , instalatori ,zugravi si mecanici auto care castiga acesti bani .

  Răspunde
 • Ca de obicei, esti tufa de Venetia, Pixele.
  Ce legatura are un guvern cu salariile din privat ?! Nu-l mai pupa atat in fund pe Dragnia. O sa ai nevoie de multa hartie la final.

  ‘Japanezii ofera minim si daca nu vor gasi fraieri, vor creste nivelul, este simplu.
  Atata vreme cat in domeniul de retail salariile vanzatorilor au crescut binisor in ultimii ani, pentru ca le era teama sa-si piarda oamenii…, tot asa si aici.
  Somn usor !

  Răspunde
 • Creșterea numărului de firme (Un parc industrial pentru care nu este momentul acum) ar creea o concurenta între angajatori pentru forța de muncă. Consecința ar fi mobilitatea forței de muncă, creșterea salariilor și implicit ridicarea nivelului de trai al celor care muncesc. Acum suntem în situația în care forța de muncă necalificata accepta ce i se oferă, alternativa fiind șomajul și relaxarea printre fântâni arteziene. Sa ne fie de bine!

  Răspunde
 • Cataline ,in retail au crescut o ….! Nu mai minti poporul cu …gargara! Au dat ceva aia de la Lidl si Kaufland, dar ii muncesc ca pe sclavi! Ceilalti, nema! De fapt e prostia lui Toma cu …autobuzele lui! A adus toti …marginasii in oras! Tu ,localnic nu poti cere un salariu mai mare, ca ai imediat un inlocuitor in persoana unuia de la Lipia, Merei care acum are …naveta si se multumeste cu salariu minim! Verifica de curiozitate cate din salariatele din retail sunt din oras si cate de la tara – care …sparg piata!

  Răspunde
 • Japoneii nu au nevoie de muncitori ci au nevoie de sclavi. Este o caracteristică a culturii orientale. Cei care au de gând să se sclavizeze la gălbejiți mai întâi ar trebui să facă o mică excursie la Urlați, la poarta fabricii, la ieșirea unui schimb (nu-i costisitor pentru că nu-i departe) și să întrebe pe cât mai mulți despre raportul muncă/salarizare și evoluția lui în timp.

  Nu cred că deschid un nou punct de lucru în România ci cred că-și relochează una din făbricuțele existente. Înclin să cred că pe cea de la Arad. Cred că se împart trotuarele, nemțălăii de la Leoni revendicând Ardialul. S-or fi săturat până și ardielenii de binefacerile capitaliste orientale!

  Faptul că gălbejiții au închiriat un spațiu și nu au cumpărat teren pe care să construiască o hală de producție mă face să cred că nu au de gând să facă purici pe la Buzău. Stau cât timp găsesc sclaveți după care-și mută cuibul. Tot prin Colonie. Nu pleacă nici morți de aici dar nici salarii pe măsura muncii n-au de gând să dea! Au nevoie de punct de lucru în UE și sclavi mai docili ca românii nu găsesc în toată uniunea!

  Răspunde
 • Las’ ca vine Domn’ Ciolacu cu impozitul zero pe salariu minim si se rezolva. Ia ceva de la pensii speciale, ceva de la bugetarii de lux, mai imprumuta tara de vreo 20 miliarde euro si toata lumea traieste bine.
  Profit de ocazie si fac o paranteza. N-ar fi mai bine daca s-ar lua de la pensii speciale si s-ar da mai intai celor ce au reusit sa trimita in tara sume serioase din munca in strainatate, ca fonduri pentru startup-uri?

  Răspunde
 • Costa tu mai mai tupeu sa vorbesti despre imprumuturi dupa ce ne-a amanetat Catu tau?:))))

  Răspunde
 • … care comentează la angajatorul țapobez, poate ajunge în valiză, așa că… ciocu mic.

  Că muncitori … duium, vorb-aia „ținți la țețe mii”… ieftini

  Răspunde
 • La „Eminescu” si „Bratianu” muncitorii sunt asiatici, tot pe minim. N-are treaba natia cu economia de piata. Iar cat despre mituri… nemtesti, chinezesti, japoneze.

  Răspunde
 • Scopul unei firme este profitul. Aceasta nu este o fundație filantropică. Dacă nu este necesar sa dea banii, nu îi dă. Așa cum nu i-ar da de fiecare dată nici cei care se plâng că salariul este mic. Atunci când cumpărăm ceva căutăm cel mai bun raport preț/calitate. Nu? Angajatul își vinde munca angajatorului pe salariu. Angajatorul cumpără munca angajatului tot prin salariu. Această firmă a găsit aici o oferta bună (muncă ieftină). Cine ne oprește să cerem mulți bani pe munca noastră? Nimeni. Angajatorul va plăti doar atât cât să-și păstreze muncitorii pentru a-și asigura activitatea din care are profit. Atât.

  Răspunde
 • Ce frumos sună! Exact ca în manualul de economie. Mai corect spus de economie politică, pentru că nu se pot separa cele două domenii oricât ai încerca. Aici este și problema. La politică. Într-un fel sună comentariul de mai sus în urechile unui neamț și altfel sună în urechile unui român! Explicația e simplă și ține de politica statală. Statul german este un stat suveran iar statul român este o colonie. Ce nu ne spune anonimul de mai sus este că România este singura țară din UE unde din plusvaloare muncii îi revine mai puțin decât capitalului. În toate celelalte țări ale UE lucrurile stau pe dos. Partea din profit ce revine muncii este mai mare decât cea care revine capitalului. Chestie de legislație. Nu seamănă legislația din colonii cu cea din țările suverane! Este și logic. Dacă ar semăna n-ar mai exista colonii.
  Singura pârghie ce a mai rămas statului român, așa colonie cum este, în legătură cu relațiile de muncă este salariul minim pe economie. Să ne imaginăm ce s-ar întâmpla dacă Parlamentul legiferează că de luna viitoare salariul minim pe economie este 1.000 euro net. Prima oară iau foc ambasadele și slugile lor din așa-zisa presă. După care ies infuensării și ne explică că nu se poate din cauză de productivitate, iese și isărescu și ne explică doct că nu se poate că sare leul în aer că inflația se duce la cer.
  Șmecherii de la Bruxelles au abordat și ei subiectul salariului minim unic pe economie în UE, dar nu ca să rezolve problema ci ca s-o îngroape și să nu zică d-alde mine că nu vor să facă lucrurile corect. Baliverne.

  Răspunde
 • Corect Pixel!De cand pun si eu problema asta! Doua nepoate, ambele casiere, intamplator la acelasi retailist ,mare transnationala! Una in Spania ,,,vinde” de 1 000 euro pe zi, ia salariul 1 000 de euro pe luna, alta in Romania ,,vinde” de 2000 -3000 de euro pe zi si ia minimul de 285 euro pe luna !QED! Asta pe scurt ! Nimeni nu realizeaza ce profit imens au astia din munca sclavilor romani pe care statul nu-i apara! Uitati-va la ce expansiune au in teritoriu!

  Răspunde
 • Da raul, dar o să-ți spună Cătălin, cu stropi, că a auzit el la un specialist, că nepoata din România nu are productivitatea celei din Spania și d-acolo rezultă diferența!

  Răspunde
 • Îmi pare rău, dar trebuie sa o spun. Alegerile sun făcute de noi. Nu căscăm ochii, căscăm gura pe urmă. Iarăși cu părere de rău, țepe și jumuleli eu de la ai noștri am luat mai des. Dacă poate unul să te păcălească, nu e păcat să nu o facă? Și nu face asta „stăpânilor”. O face de multe ori în beneficiul „stăpânilor”. Cu părere de rău……

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.