Angajați ai firmei de pază s-au trezit dați afară. „Ni s-au modificat contractele” VIDEO

Scandal în această dimineață la poarta de acces a Spitalului Județean Buzău.

Patru angajați ai firmei de pază reclamă că au fost dați afară după doar o lună, deși semnaseră contracte pe durată nedeterminată cu firma Romold Security din Vaslui .

„Uitați-vă și dvs. la contractul pe care l-am primit acum. Eu semnasem pe durată nedeterminată pe 5 martie. S-a tăiat cu pixul și s-a completat mai jos la perioada determinată. Între 01.03 și 31.03. M-am trezit acum că e altcineva la post în locul meu. Practic sunt dată afară”, a spus Gabriela Dragomir.

Vezi mai jos VIDEO filmat în această dimineață:

Un alt așa-zis contract nici măcar n-a fost completat, semnat și ștampilat de către firma de pază din Vaslui


„Pe mine m-au
păcălit. M-au pus să
semnez un nou contract
pe motiv că l-au pierdut”În plus, oamenii reclamă că au lucrat zeci de ore suplimentare – care nu se plătesc. Aceștia au fost puși să și semneze un act – nu știm cât de legal – prin care „renunță de bunăvoie la plata acestor ore”.

Angajații disponibilizați vor merge la ITM Buzău pentru a face plângere. Aceștia au lucrat până în februarie la LEX Protect și s-au mutat la Romold Security, după ce firma din Vaslui a câștigat noul contract pe doi ani – de pază a spitalului (inclusiv cu secțiile exterioare).

loading...

9 comentarii la „Angajați ai firmei de pază s-au trezit dați afară. „Ni s-au modificat contractele” VIDEO

 • Patronul firmei este un fost polițist,în Vaslui este cunoscut pentru neplata orelor suplimentare!Ce caută în Buzău,vreau un răspuns de la IPJ Bz!

 • O firma care nu plătește nici salarii nici contribuții, care se judeca cu societăți și persoane fizice în 19judete din tara. La Buzău e reprezentata de Dnl dinu zis gajiitu care jignește oameni tratândui ca pe niște sclavii venind în mod repetat beat la servici și jignim cum. Ii vn la gura pe oricine. sa speram ca se vor lua masuri
  Luna trecuta spitalul a rămas fără paza cca 6ore pentru ca agenți au refuzat sa între în post pe motiv ca aceștia nu sunt plătiți și nu sa luat nici un fel de masuri
  Chear nu mai avem drepturi

 • Legislatia muncii prevede clar ca primele 3 luni din orice contract e considerata perioada de proba si se poate da angajatul afara fara motiv.
  Asta e legea, poti da afara omul chiar si a doua zi de la semnarea contractului.

 • Vad ca femeia are completat in plus cu pixul, nu se stie daca inainte sau dupa ce a primit hartia, dar barbatul nu are. Ramane de vazut ce scrie si pe exemplarul firmei, care mai mult ca sigur nu corespunde cu ce arata femeia.
  Ce au cautat au gasit.
  Angajatii s-au dus la firma aia care a castigat ca sa isi pastreze postul de stat la aceleasi porti in continuare si nu s-au gandit ca firma ii angajeaza temporar pana reuseste sa isi instaleze logistica necesara pentru contractul castigat si ca imediat ce vor face asta vor fi dati afara.

  Cat despre ce spune femeia aia fara uniforma, care sustine ca nu e contractul original in timp ce arata contractul original cu stampile si semnaturi… sunt povesti.

 • Legal nu au dreptate, au semnat de bunavoie, e contract valabil. Scuze cum ca a semnat in graba si n-a stiut ce semneaza nu sunt scuze.
  La barbat se vede clar ca e contract pe perioada determinata, la fel si la femeia fara uniforma, doar la prima femeie in uniforma apare completat cu pixul in ambele rubrici (ceea ce e aberant, ca nu pot exista ambele variante in acelasi timp, e ori una ori alta) si singurul care poate dovedi ce a fost scris original pe el la semnare e exemplarul ramas firmei.

 • Băiatul care a vorbit este nu e așa corect precum se pretinde. Îl cunosc bine, a lucrat și la Lex Protect și cam pe la toate firmele din Buzău.

 • Normal ca vor sa lucreze in continuare la paza ,in cadrul Spitalului Judetean ,doarece in afara programului de vizita ,accesul apartinatorilor persoanelor internate se face pe baza de negociere ! Cred ca intelegeti la ce ma refer ! Ar trebui mutati tot la paza dar la alte institutii !

 • Foarte bine le face paznicilor, la ce comportament au si cate abuzuri fac cei ce lucreaza ca paznici, e treaba buna ca s-a intors roata si raman fara posturi.
  Asta e, poate se apuca de munca serioasa si cinstita.

 • Ce tie nu iti place, altuia nu ii face.
  Paznicii culeg roadele propriei nesimtiri, propriei smecherii, propriului abuz.
  Nu exista paznic victima, ci doar victime ale paznicilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.