Angajați Electrica: „Exces de zel dus la extrem. Noi am mers cu 70 km/h!”

Reclamație trimisă către buzoienii.ro de angajați ai Electrica, implicați în ultimele 48 de ore în remedierea defecțiunilor.

„Se face un exces de zel dus la extrem prin închiderea traficului rutier între Smeeni și Maxenu. Noi am mers acum pe acest drum la o intervenție cu 70 de km/h. Nu-i nicio problemă. Ne înțelegem de ce e pus filtru pe acest drum”, ne-au declarat angajați de la Electrica.

Supărarea acestora a fost provocată și de faptul că au trebuit să se roage de polițiștii din trafic pentru a ajunge la un cetățean din Maxenu care avea nevoie de energie pentru a putea folosi un aparat de respirație cu aport de oxigen.

Drumul dintre Maxenu și Smeeni a fost deszăpezit azi atât de utilajul primăriei Smeeni, cât și de un camion cu plug al firmei angajate de CJ Buzău. Vezi foto mai jos:

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Angajați Electrica: „Exces de zel dus la extrem. Noi am mers cu 70 km/h!”

 • A nins la Buzău. Se închid drumurile. E procedura locală pentru deszăpezire. Naturală. De Marți e ok. La două zile după ultimul fulg se deschid toate drumurile. Asta e procedura. Testată. Merge brici.

  Răspunde
 • Nu este exces de zel. Deloc! Este protecția celor care nu fac ce au fost plătiți anticipat sa facă. Plata înainte….

  Răspunde
 • Corect, fac exces de zel . Și în urma cu 2-3 ani a viscolit un pic, și hop cu blocaje. Dar același exces de zel fac și zmeii care se baga la drum cu mașini proaste, cauciucuri praf, șoferie fără experienta și ajung rapid în șanțuri. Și apoi ,altii trebuie sa intervină pentru acești berbeci iresponsabili.
  Deci, e cu dublu sens.
  Dacă am circula responsabil pe vremea asta, sa merg în oraș doar la servici , școală, spital …nu ca să ma fatzai prin Mall, nu ar mai face nimeni exces de zel cu blocat drumurile.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.