emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Angajați scoși în curte. Acum, anchetă a DSP. Un caz confirmat

Îngrijorare pentru cei peste 500 de angajați de la Glasscorp, una din cele mai mari fabrici din Buzău.

Aseară la ora 20.00 a fost conformat primul test pozitiv la C. G. – șeful mecanicilor din fabrica de geamuri. Imediat s-a dispus izolarea colegilor săi de birou. El are în subordine 20 de mecanici ce au contact pe fiecare schimb cu restul de personal.

La această oră, muncitorii de la schimbul unu au ieșit în curte pentru a se face dezinfecția birourilor și a halelor de producție.

În același timp, angajații DSP veniți la Glasscorp fac ancheta epidemiologică.

Salariații fabricii de geamuri (în general parbrize pentru industria auto) sunt îngrijorați că fabrica s-ar putea închide după modelul firmei de confecții de la Contactoare.

Glasscorp s-a înființat în 2014 în urma unei investiții de 65 de mil. € a concernului turcesc Șisecam.

Informația că inclusiv soția angajatului Glasscorp (șeful mecanicilor) are test pozitiv la coronavirus a fost infirmată.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „Angajați scoși în curte. Acum, anchetă a DSP. Un caz confirmat

  • Ati vrut relaxare, buzoieni! La doza de nesimtire existenta, cand multi nu poarta masca sau o poarta incorect, tot inainte! Bai inconstientilor, pana nu vă moare cineva apropiat nu va invatati minte! Nu mai puneti botul la toti tampitii ! Virusul exista! Sa nu mai zic ceva de ,,salvatorii ” aia din spitale care mai tare imbolnavesc oamenii si carora ar trebui sa le fie rusine ca nu se comporta conform protocoalelor!

  • Virusul exista, doar ca isi face efectul numai in sectorul de productie, care trebuie inchis. Cei din sectorul alimentar sunt imuni. Ar trebui sa li se ia plasma.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.