Angajații firmei stau la căldurică la primăria din comună!

Defecte și părăsite pe marginea drumului.

Așa stau DE IERI utilajele care ar fi trebuit să deszăpezească drumul dintre Maxenu și Smeeni.


În acest timp, angajații firmei care a câștigat licitația (SC Keyboard SRL) stau în primărie, la Smeeni, la căldurică și așteaptă (ceva).

Drumurile sunt deszăpezite de nea Sandu, de pe buldo, angajatul Primăriei Smeeni (însoțit non-stop de ieri de primarul Ion Andrei). Unii muncesc, alții iau banii.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Angajații firmei stau la căldurică la primăria din comună!

 • Domnule Tereacă, îl puteți întreba pe domnul Neagu cum a câștigat această firmă licitația!! S-au îi puteți cere măcar părerea, pentru că dânsul plătește, nu? Asta doar dacă îndrăzniți să-l deranjați, ceea ce este greu de crezut!!

  Răspunde
 • pai sa ii scoata la lopata si sa isi ia utilajele de acolo daca sunt defecte
  (sau sa plateasca chirie pt parcarea lor)

  Răspunde
  • firele sa fie ingropate in pamant …asa e normal

   Răspunde
 • Pe SICAP (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice) figurează NIKOST cu licitații câștigate pentru deszăpeziri în perioada 2018-2022 (și) pe partea de sud a județului (inclusiv zona Pogoanele). Mai apar Al-Karon (deszăpezire 2020-2022), Liciu Con și Sebastian LKW pentru 2016-2018 cam în tot județul.

  Pentru 2019-2020, pentru zona Rm Sărat, câștigător și responsabil cu deszăpezirea, pentru suma de 1.569.138,12 RON, a fost RAILEANU D ADRIANA INTREPRINDERE INDIVIDUALA. În perioada 2018-2019 s-a ocupat TROIA PREMIUM CONSTRUCT (1.490.723,75 RON).

  KEYGEN nu apare pe nicăieri, ori privesc eu în locul nepotrivit, ori e firmă subcontractantă și e mai dificil să ”dai” chiar și verbal în cunoștințe. Nu apare nici ca firmă în România, dar poate că nici prefectul nu e deloc informat înainte să deschidă gura?!?

  Îmi pare mirific că Neagu a cheltuit peste 460.000 lei în 2022 pe videoproiectoare, laptop și suv hibrid (ROL CAR) și suv normal (General Autocom). Cele pentru autoturisme au fost prin procedură simplificată, normal.

  Din 2007 până acum CJ Buzău a cheltuit 260 milioane euro pe 455 de contracte licitate, că poate vă întrebați de ce arată atât de mișto județul nostru, aproape să-l compari cu Bihorul.

  Răspunde
  • Cine a contractat firma asta,care ar fi trebuit să se ocupe de deszăpezire,ar trebui să plece,dar să plece imediat.
   Cu tot cu firmă și cu cele 2 utilaje.

   Răspunde
 • Bună ziua. Ca de fiecare data protejații sistemului doar încasează ca niște lipitori de apa dulce. Fie ca sunt protejații partidelor polițiști cu firme de construcții, ori firme de ca..at cu un camion și o trotineta. Aia care au parcuri de camioane noi nu au loc de astfel de jeguri. La mai mare

  Răspunde
  • Ai dreptate, firmele cu patronii cu BMW X5 si firma cu 2 utilaje de pe vremea lui Ceausescu fac legea la noi in tara, sunt protejatii primariilor/partidelor politice. De fapt, cam orice faci, te lovesti de aia cu relatii si obrazul gros.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.