ANM: „Mai întâi plouă, apoi ninge. Se va depune”

Cod galben de precipitații sub formă de ploaie și ninsoare anunțat de ANM în jud. Buzău (Muntenia și Dobrogea în general, vezi harta de mai jos).

Codul galben va începe vineri dimineață la ora 10.00, mai întâi cu ploi care se vor transforma apoi în ninsori. Îngrijorare pentru drumari, se va depune strat de zăpada cu intensificări ale vântului, chiar viscol.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „ANM: „Mai întâi plouă, apoi ninge. Se va depune”

 • Când e zăpadă multa cum se circula printre bolarzii aia montati pe Transilvaniei intre benzi sau prin zona industriala?
  Sau cum se va face dezapezirea?

  Răspunde
  • Poate-i acoperă zăpadă apoi vine un plug mai forțos, nu-i vede, și-i aduna frumos pe toți si-i duce nouăj’ de ani, sa ne scape de-un veritabil pericol că si-asa nu sunt in grija nimănui, plini de noroi, implicit invizibili noaptea, veritabile capcane mai ales pentru cei ce nu sunt din/sau nu cunosc Buzăul.

   Răspunde
 • Cum se circula Buzau/Galati azi 27 ianuarie.Cum este drumul?ninge sau viscol?

  Răspunde
 • Se circulă greu, bate vântul, viscolește, vizibilitate imposibilă. Carosabil deteriorat, posibil derapaje și salt direct în șanț, dacă nu în copacii de pe margine. Cred că în vremea lui Mihai V. să fi fost pe aici perdele forestiere naturale, că de atunci par dezinventate. Dacă după zeci de ani de ”dopuri” la Verguleasa ei abia acum 4-5 ani au tuns bălăriile alea întinse pe 2-3 km care blocau tot dn2b-ul… ce să mai!?! Acum aflu că IAR a picat curentul în zona aia de câmp, ca în fiecare an la orice pală mai normală de vânt. Plătim ca să-l vedem pe prefect stând la poze-n drum, că dacă stă ascuns dar se face treabă, cine mai află că și ăla muncește?!? Aia e!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.