Antrenor buzoian în lacrimi. Iată de ce a plâns la final polițistul rugbist Costică Merșoiu

Pe polițistul Costică Merșoiu, antrenorul echipei buzoiene de rugby, l-au podidit lacrimile la finalul meciului de azi, din ultima etapă. Tinerii săi jucători au întors în ultimele minute, când puțini mai credeau, soarta meciului cu Știința Petroșani. Iată declarația emoționantă a antrenorului după ultimul fluier al arbitrului.

Antrenorul i-a mulțumit în special jucătorului George Georgescu, care a venit la meci de la spital!

Cu cinci minute înainte de final, buzoienii erau conduși cu 26-25. Dar, tocmai când printre spectatori se instalase deznădejdea, stejarii au reușit o transformare, apoi un eseu și încă o transformare, astfel încât au câștigat cu 36-25.

Din păcate, în ciuda victoriei de azi, buzoienii au terminat campionatul pe locul trei, întrucât la Suceava, gazdele au produs surpriza campionatului și au câștigat la rându-le contra liderei Năvodari.

În acest fel, Suceava a terminat pe doi și va pleca favorită în semifinala contra buzoienilor, întrucât meciul se va juca în Bucovina. Pentru cei mai puțin inițiați trebuie să precizăm că după încheierea campionatului regulat se continuă cu semifinalele și apoi cu finala. În semifinale se joacă într-o singură manșă meciurile Năvodari (locul 1) – Petroșani (locul 4) și Suceava (locul 2) – Buzău (locul 3), pe terenul primei echipe.

Merșoiu a avertizat că echipa este într-o situație financiară foarte grea și că se pune în discuție inclusiv continuitatea acesteia.

Auraș Tereacă

loading...

2 comentarii la „Antrenor buzoian în lacrimi. Iată de ce a plâns la final polițistul rugbist Costică Merșoiu

  • nu intelegi nimic din articol!!! au intors scorul dar au pierdut? in ciuda infrangerii? erau condusi cu 26-25 și au castigat cu 36 -25? au pierdut adversarii un punct sau cum? ….halal logica

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.