Antrenorul a anunțat dacă rămâne ori pleacă de la Gloria

În urmă cu două ore a venit confirmarea oficială. Ilie Stan NU va mai fi antrenorul Gloriei.

Iliesta a postat pe facebook mesajul de „la revedere” către suporterii Gloriei.

„Dragii mei buzoieni,

După doi ani în care am încercat să fim cât mai buni, și eu, si echipa, părăsesc cu regret Gloria. Clubul la care am deschis ochii in fotbal, la care am debutat in prima divizie, de la care mi-am inceput ascensiunea catre fotbalul mare. Clubul meu de suflet, alaturi de Steaua. Poate ca nu intamplator au si aceleasi culori, rosu-albastru.

Au fost doi ani foarte grei. A trebuit sa recladim echipa, s-o luam aproape de la zero. Dar eu zic ca am facut lucruri frumoase. Am avut si meciuri bune, ne-am clasat o vreme pe locuri fruntase. Las in urma un lot conturat, dar si cativa tineri, unii inca juniori, pe care i-am promovat si care sper sa-si continuie ascensiunea in tricoul Gloriei: Pârvulescu, Socol, Cl. Ionescu, Lazăr, portarii Horeboiu si Serban.

Daca diriguitorii clubului ar fi obtinut in acesti doi ani dreptul juridic de a promova in.prima liga, sigur am fi fost mai motivati. Asa, cu o finalitate neclara a muncii noastre, ne-a fost foarte greu. Cand nu ai o destinatie, e foarte greu sa alegi drumul.

Cu toate acestea, eu cred ca in cei doi ani petrecuti la Gloria am facut destule lucruri bune. Clubul a vandut (pe bani, nu liberi) doi jucatori importanti, V. Alexandru si V. Munteanu. Iar eu am muncit mereu, insufletit. Si fiindca nu-mi tradez meseria, dar si fiindca sunt de-al locului, Gloria insemnand enorm pentru mine.

Probabil ca pe asta au si mizat conducatorii clubului, pe atasamentul meu, pe sufletul meu de buzoian. Dezvalui acum, pe parcursul celor doi ani am avut mai multe oferte, si din prima liga, dar si din strainatate. Am ales insa sa raman. Cu sufletul, nu cu cardul. Acum, in clipa despartirii, va urez sa ramaneti sanatosi, iar Gloria sa-si rezolve problema juridica a promovarii, insa si pe cea fotbalistica, pe teren. M-as bucura, ar fi si o particica din munca mea.

Succes!

Al vostru,Iliesta🙏

Rămâne ca în zilele următoare să aflăm la ce echipă va merge Ilie Stan, dar și ce antrenor va numi clubul din Crâng.

Reamintim, Gloria va avea trei acționari, Primăria Buzău și Consiliul Județean, cu câte 40% și omul de afaceri C-tin Cristea de la Lanuri cu 20%.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Antrenorul a anunțat dacă rămâne ori pleacă de la Gloria

  • Păcat. Este un antrenor de excepție. Merita sa l ia Fcsb!

  • Gloria promovează in liga a 3 a acum.. o sa vedeți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.