Antrenorul a întârziat voit 15 minute. Răbufnire la conferința de presă

Un sfert de oră l-au așteptat azi jurnaliștii pe Ilie Stan la conferința de presă. Ziariștii au crezut că antrenorul întârzie de la antrenament, dar n-a fost așa:

„Îmi cer scuze față de voi, dar am ales acest mijloc de a protesta față de conducerea clubului. Nu vă ascund nici faptul că am vrut de câteva ori să plec de la echipă. Sunt nemulțumit de mai multe lucruri ce țin de organizarea clubului. Eu am făcut o echipă bună, vreau să mai bat la primele locuri. Și o să vedeți, cu începere de duminică, de la primul meci, că nu glumesc. În schimb, conducerea clubului a rămas datoare în privința condițiilor oferite echipei.

Declarație surpriză, azi, a lui Ilie Stan

„În primul rând avem probleme cu terenul de antrenament. Nu putem să ne antrenăm pe Gloria, pentru că stricăm gazonul. Nu avem medic la echipă, e și multă birocrație. De exemplu, ca să duc echipa la sala de forță, trebuie să fac referat. Am fost la echipă nu doar antrenor, ci și manager, impresar, magazioner etc. Vreau mai mult ajutor, susținere, condiții”, a spus Ilie Stan.

Răbufnirea antrenorului se datorează condițiilor improprii ale terenului de la Săhăteni: iarbă netunsă, lipsă plasă la porți, etc. Nervos înainte de conferință, Ilie Stan s-a calmat pe parcurs după ce și-a spus oful. Conferința de presă a secției de fotbal s-a încheiat optimist: „Dacă mă supăr în caz de egal duminică ? Bineînțeles. Rău. Nu accept decât victoria. Dar sunt încrezător, v-am zis și mai devreme, am făcut echipă bună”, a încheiat antrenorul.

SCM Gloria va debuta în liga II duminică de la ora 11.00, pe teren propriu, cu Csikszereda Mircurea Ciuc. Vezi AICI cât costă biletul de acces.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Antrenorul a întârziat voit 15 minute. Răbufnire la conferința de presă

  • Ce îi cereți directorului Cazan care nu a realizat nimic în viața lui legat de sport. Întrebați-l mai bine ce pensie are.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.