Antrenorul a rugat jurnaliștii să nu asiste. Totuși, am aflat ce s-a vorbit

Azi, la ora 10.00, așa cum a anunțat, Ilie Stan s-a prezentat în fața suporterilor pentru a le furniza informații despre activitatea echipei și explicații referitoare la deciziile sale.

Ilie Stan a fost flancat de președintele George Timiș

„Am rugămintea la voi, cei din presă, să nu asistați la discuții, țin de bucătăria noastră internă. La final, vorbesc și cu voi, vă răspund la orice întrebare”, a spus antrenorul.

Iată mai jos, cele mai importante informații, furnizate la finalul discuțiilor, atât de antrenor, cât și de suporteri.

*Ilie Stan: „Sper că oamenii au înțeles mesajul meu. Dacă au nelămuriri pot veni să discute direct cu mine la finalul antrenamentelor. Avem nevoie de unitate atât în teren, cât și în tribune”

*Suporter: „S-a discutat în principal despre situația lui Ciprian Petre. Noi i-am recomandat că ar fi făcut bine să-l țină în lot și să-l fi pus pe liber doar dacă nu făcea față. Ilie a replicat că e decizia lui, că și-o asumă și că răspunde de rezultate. Eu i-am spus că greșește, că-și creează gratuit o slăbiciune. Dacă ratează primele rezultate, i se va reproșa lui, fără să fie neapărat de vină”

*Ilie Stan: „Astăzi vom face ultima achiziție. Ne-am înțeles cu jucătorul, dar e nevoie mai întâi să fie făcut jucător liber la comisie”

*Programul amicalelor. Miercuri, pe 17 iulie cu Hapoel Haifa la Buftea. Sâmbătă, 20 iulie, la Buzău cu CSM Focșani de la ora 11.00. Miercuri, pe 24 iulie, returul la Focșani, iar apoi, ultimul test, cu Făurei, la Buzău, înaintea debutului campionatului.

*Astăzi, la prânz, jucătorii au plecat în al doilea cantonament, la Sărata Monteoru pentru zece zile. „E greu, dar n-avem ce face”, au spus jucătorii

*Poimâine, pe 17 iulie, se va trage la sorți programul ligii II.

*Se așteaptă achiziția unui autocar al clubului, care să servească în primul rând echipa de fotbal.

*Pentru a proteja gazonul de pe Gloria, o parte din antrenamente se vor desfășura la Gălbinași și la noul stadion de la Concas, după inaugurare

*Despre situația lui Ciprian Petre se va publica în minutele următoare un articol separat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Antrenorul a rugat jurnaliștii să nu asiste. Totuși, am aflat ce s-a vorbit

  • Auraș, în curtea fostei DJS de pe strada Col I Buzoianul, lângă Școala nr 8, este parcat un autocar care nu este nefolosit. Poate acesta mai poate fi folosit.

  • Mai baieti,nu l-ati intrebat daca o ‘relegitimeaza’ si pe Udrea daca tot s-a intors in tara? Ca in fotbal e nevoie si de…..’curve’.Ca doar nu or ramane singurele ‘curve’ din fotbalul romanesc doar Mitica Dragomir,Ana-maria Prodan,Gigi becali,Mircea sandu si toti ceilalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.