Anunț al primarului referitor la Aleea Sporturilor. „E pe primul loc!”. Iată și ce urmează!

După ce în 2017 s-au asfaltat peste 30 de străzi (e încă în lucru strada Izvor din Dorobanți!), primarul C-tin Toma a început să lucreze deja la lista de priorități pentru 2018.

„Locul I e arvunit deja de Aleea Sporturilor. Asta va fi prima stradă pe care vom intra anul viitor în martie sau aprilie, imediat ce ne va permite vremea. Pe locul doi în top e Strada Oltului, iar pe trei Strada Veteranilor. Asta pornește din capătul cartierului Micro XIV pe lângă cimitire și ajunge la Șoseaua de Centură. E și ea, ca și strada Bazalt, foarte importantă pentru că unește două căi mari de comunicație”, a anunțat, la Campus TV, edilul-șef.

Anterior acestei declarații, Toma a promis că anul viitor va asfalta și ansamblul de străzi (Narcisei, Crinului, Zefirului) care fac legătura între strada Mioriței și strada Transilvaniei. E vorba de mai multe străduțe (neasfaltate niciodată, ci doar betonate, iar altele asfaltate, dar făcute praf) pe care există un trafic important.

Citește și articolul: Chiar acum! Merită să veniți! Luați și copiii! Militarii buzoieni vă invită azi (10.00 -14.00) în Carrefour. Fanfară, roboți, laser și alte surprize! click AICI

Evident că în afară de străzile enumerate mai sus lista de asfaltări pentru 2018 va fi una foarte bogată (în condițiile în care se va intra și prin cartiere).

Toma a mai anunțat că în curând se vor anunța câștigătorii licitațiilor pentru cele 45 de străzi neasfaltate niciodată. Ele ar fi trebuit făcute tot în 2017, dar lucrarea s-a amânat din cauza procedurii anevoioase (multe contestații).

Citește și articolul: Invitație la râs. Trupă celebră, în spectacol la Buzău, de 1 decembrie. Intrarea este gratuită

În aceste zile are loc și o „scanare” a rețelei de străzi din municipiu pentru operațiunea de peticire de dinaintea iernii.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Anunț al primarului referitor la Aleea Sporturilor. „E pe primul loc!”. Iată și ce urmează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.