Anunț al primarului Toma despre PSD! „Vreau să schimb!”

Declarație interesantă făcută de primarul C-tin Toma referitoare la PSD făcută aseară la Campus Tv.

Un ultim telespectator care a intervenit în direct a anunțat că „că vă voi pune o întrebare delicată în contextul actual. De ce mai stați în PSD ?”.

„În primul rând sunt un tip fidel, am fost parlamentar PSD, nu-mi schimb partidul. În al doilea rând, sper să pot schimba PSD în bine din interior. Sunt și alți primari PSD de toată isprava și parlamentari – oameni corecți, serioși și muncitori. O altă speranță a mea e că PSD se va moderniza și prin promovarea în funcțiile importante din partid a oamenilor de valoare, cu anvergură intelectuală și profesională, și nu a lipitorilor de afișe. Referitor la ce se întâmplă acum trebuie s-o spun, PSD are o politică de comunicare foarte proastă. Vor să facă lucruri bune, dar le prezintă publicului foarte prost. De asemenea, PSD ar trebui să-și definească exact o doctrină. Lucrul ăsta e valabil și pentru PNL. Până acum toate partidele au fost o apă și-un pământ. S-a făcut mai degrabă o politică a liderului. Cine-a fost șef a făcut cum l-a tăiat capul, fără a se încadra în niște coordonate exacte fixate de partid”, a spus Toma.

Citește și articolul: Anunț al primarului referitor la Aleea Sporturilor. „E pe primul loc!”. Iată și ce urmează!

Toma a ținut să sublinieze că legătura sa cu PSD este sudată de Marcel Ciolacu:

„Eu îl întreb tot timpul pe Ciolacu dacă e mulțumit de mine. Până acum mi-a spus că da. Așa că merg și eu mai departe. Îi mulțumesc pentru că mă susține și cu vorba, dar și cu fapta. Fără el n-aș fi putut face multe din cele pe care mi le-am propus”.

De notat că Toma își trece meticulos în agendă toate proiectele locale unde are nevoie de sprijinul vicepremierului și în anumite seri, după încheierea programului la primărie, se urcă în mașină cu destinația București pentru a se întâlni cu Ciolacu.

Citește și articolul: După autobuze, Primăria Buzău cumpără și două autocare. Iată la ce se vor folosi! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Anunț al primarului Toma despre PSD! „Vreau să schimb!”

  • Pingback:

  • Intenția de a schimba în politica resurselor umane, profund viciată progresiv din 2004 până în prezent, e o iluzie. Mai repede te schimbă ei pe tine, democratic, prin vot. Cum vei anihila liota inculților, lingăilor, învârtiților, sfertodocților, odraslelor îmbuibaților din bani publici? Vezi că a mai încercat unul, care nu era un doctor prost, și l-au mătrășit de nu se mai aude de el. După ce l-au lingușit, i-au cărat geanta, i-au ciugulit din palmă și i-au cules scamele de pe haină ca să-i cocoațe în funcții și să le dea acces la robineții cașcavalului, i-au aplicat copita măgarului și l-au dat de-a berbeleacul de nu se știe pe unde își mai duce veacul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.