Anunț al RER în legătură cu ridicarea gunoiului pe durata sărbătorilor. Iată cum vor circula și autobuzele

RER va asigura fără întrerupere, atât la blocuri, cât și la case, servicile de salubritate din orașul Buzău pe durata sărbătorilor.

„Pe buzoienii de la case îi anunțăm că programul de ridicare se va desfășura precum într-o săptămână obișnuită. Lucrătorii de la salubritate vor veni și luni și marți să ridice gunoiul, programul nu va fi perturbat. La platformele dintre blocuri programul de colectare va fi îndesit întrucât în această perioadă se aruncă mai mult gunoi decât într-o perioadă obișnuită”, a anunțat Liviu Mocanu, directorul SC RER SUD SA.

Societatea de transport public a anunțat că în ziua de luni, 25 decembrie, autobuzele nu vor circula.

Marți, 26 decembrie, se va circula cu program redus, ca de weeekend, urmând ca de miercuri să se revină la normal până în ziua de 31 decembrie, când se va circula de asemenea cu program redus.

Pe 1 ianuarie autobuzele nu vor circula deloc, iar pe 2 programul va fi din nou redus.

Anunt progr sarbatori 2017
loading...

Un comentariu la „Anunț al RER în legătură cu ridicarea gunoiului pe durata sărbătorilor. Iată cum vor circula și autobuzele

  • Apropo de RER. Prietene Tereacă, te invit să te plimbi pe bulevardul Gării, vis a vis de Club 22 și Restaurantul Miorița, lângă brăduții de lângă Hotel Pietroasa, să vezi ce munte de gunoi te așteaptă! Studiind gunoaiele, poate afli cine a fost nesimțitul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.