Anunț al viceprimarului Neder în legătură cu rulota pusă pe spațiul verde în stație la Bazar

În urmă cu o săptămână buzoienii.ro scria AICI despre amplasarea unei noi cașcarabete pe spațiul verde în dreptul stației de autobuz de la Bazar, vizavi de magazinul Profi.

Dacă la momentul respectiv, Andrei Neder, cel care se ocupă în primărie cu eliberarea acordurilor de teren, ne-a declarat că nu are cunoștință despre acest caz, astăzi, viceprimarul a venit cu precizări:

„Da, eu am semnat la momentul respectiv acordul de teren. Nu mi-am dat seama, nu avea atașată poză. De la începutul anului am dat dispoziție, ca toate cererile să fie însoțite și de poză. Printre ele s-a strecurat și aceasta, fără poză. Am semnat cum se spune ca primarul, fără să cunosc situația de la fața locului. Dar,  tot eu, am și reparat. Am reziliat acel acord de teren și i-am pus în vedere proprietarului să-și ia rulota de acolo. Dacă vă duceți acum e posibil nici să n-o mai găsiți acolo. Din câte știu eu se va lua fie astăzi, fie mâine dimineață cel mai târziu”.

gard viu tăiat
gard viu tăiat

Povestea cu amplasarea unei noi rulote pe spațiul verde în locul respectiv a început pe 12 iunie când cineva, nu se știe cine, a tăiat gardul viu de pe spațiul verde.

Citește și articolul: Noi reclamații la adresa unor polițiști locali. „Iată ce făceau în timpul serviciului”

Apoi, după ce a zis că s-a trecut scandalul, afaceristul – necunoscut încă – a zis că a venit momentul să vină și cu rulota. Numai că vigilența opiniei publice și intervenția viceprimarului par să-i fi dat planurile peste cap.

loading...

2 comentarii la „Anunț al viceprimarului Neder în legătură cu rulota pusă pe spațiul verde în stație la Bazar

  • Sefu mai este un container langa episcopiei pusa asa la misto si acum este de inchiriat. cum vii pe uniri si faci dreapta sa intri pe strada episcopiei

    Răspunde
  • nene acolo e altceva, omul e proprietar pe pamantul lui, citeste placuta atasata!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.