Anunț, azi, Emanoil Neagu: „Au început lucrările la drum!”

Veste bună dată azi, la finalul ședinței CJ Buzău, de președintele Emanoil Neagu pentru locuitorii comunelor V. Vodă, Sărulești și Bisoca, dar și pentru turismul buzoian.

„Au început lucrările la drumul județean de la V. Vodă la Bisoca. S-a făcut organizarea de șantier, de marți se trece la consolidarea terasamentului, vor fi sute de foraje. Atrag atenția că lucrarea e una complexă, într-o zonă cu probleme, finalizarea va dura, nu se bate din palme și gata”, a anunțat Emanoil Neagu.

Foto: Drum (doar) pietruit la intrare în comuna Bisoca. Asfaltarea șoselei va da un impuls și turismului din această zonă

Sunt 24,5 kilometri de drum (V. Vodă – Sărulești – Bisoca – Poiana Mărului), dar într-o zonă deluroasă, plină de pante, rampe și curbe, iar uneori pe un sol predispus alunecărilor de teren.

Valoarea estimată a lucrărilor e de 74 milioane de lei, bani alocați de Guvernul României, dar Neagu și specialiștii din CJ Buzău vor încerca să mute proiectul pe fonduri europene.

Lucrarea va fi executată de o asociere a mai multe firme din care cea mai importantă – WFA Impex – e din jud. Teleorman.

Important

Neagu a anunțat azi, în ședința CJ Buzău, că de săptămâna viitoare vor începe lucrările și la celălalt drum județean important de la Cozieni (Bălănești) până sus la Brăești.

Foto, azi, ședința CJ Buzău

Totodată în județ s-au desfășurat până acum lucrări de plombări și întreținere a drumurilor județene în mai multe zone: Balta Albă – Stăvărăști, Calvini – Cătina – Chiojdu, Nehoiu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

9 comentarii la „Anunț, azi, Emanoil Neagu: „Au început lucrările la drum!”

 • Domnule reporter, vă rog din suflet, întrebați când se va asfalta drumul de la Gura Văii către Chiliile și apoi către Manzalesti. Sunt vreo 6 km pana la Chiliile și încă vreo 4 pana la Manzalesti.

 • Raspuns pt. dnul Dan. în ședința de azi, dnul Neagu a anuntat sa se va asfalta înspre Vulcanii Noroioși și că aopoi se va urca înspre Cănești și Chiliile.

 • Wfa impex…. Firma lui Dragnea!

 • WFA Impex din Turnu Măgurele, bineînțeles că trebuia să fie firma unui PSD-ist, Dragnea era probabil cel mai îndreptățit, doar nu stă degeaba la pârnaie!

 • Domnule Auraș, întrebați, vă rog, de DJ102F Berca – Policiori – Vulcanii Noroioși dacă și când, concret, se asfaltează. E un drum turistic foarte important, extrem de tranzitat, care e într-o stare foarte proastă, denivelat, peticit și răspeticit, îngust de abia încap 2 autocare din sensuri opuse s.a.m.d.
  Dar dacă se face asfaltare totală, ca la carte, nu peticeli, de e drumul numai valuri….

 • Mulțumesc pentru răspuns. Să dea Dumnezeu să se întâmple! Drumul, deși este drum județean, nu a fost niciodată asfaltat. Este un drum strategic, care apare și pe hărțile militare, fiind parte dintr-un drum care face legătura între județul Prahova și județul Vrancea, prin județul Buzău.

 • Daca se va face cum l-au facut si la Vernesti e clar, nu pot sa treaca nici macar 2 carute una pe langa alta. Economie de bittum

 • Am vrea și noi să știm dacă drumul județean Podu Muncii Mărgăritești exista în vreun proiect de asfaltare in următorii 10 ,20 de ani?

 • Se fac si se strică. Am văzut de curând Monteoru Haleș asfaltat de curand. Vai de mama lui. Verifică oare cineva calitatea lucrărilor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.