ANUNȚ care produce mare bucurie printre salariați. Peste două săptămâni!

Două zile cadou de la Viorica Dăncilă pentru salariații din România.
Astăzi prim-ministrul a anunțat că zilele de joi – 16 august și vineri – 17 august vor fi libere.
Cum pe 15 august era oricum zi liberă – sărbătoare religioasă Adormirea Maicii Domnului – rezultă cu buzoienii și românii, în general, vor lega cinci zile libere consecutive.

„Angajații din sectorul public vor avea o mică vacanță în a doua parte a lunii august. Guvernul va declara 16 și 17 august zile nelucrătoare, pentru a lega 15 august, când e sărbătoare legală, de zilele de weekend”, a anunțat premierul Viorica Dăncilă, la începutul ședintei de Guvern de azi

Dacă adăugăm și weekendul de dinainte, rezultă că din 9 zile consecutive, 7 vor fi libere și doar 2 lucrătoare!
Anunțul produce satisfacție printre angajații de la stat și ceva obidă printre cei din privat care nu vor avea liber de la patroni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată anunțul făcut de primar după sesizarea primită de la un călător CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „ANUNȚ care produce mare bucurie printre salariați. Peste două săptămâni!

 • Nimic nou! Sunt bugetarii care chiar muncesc( politie, sănătate, pompieri etc) și care vor munci și pe 16-17, și liber vor primi tot ce-i care, oricum tăiau frunza la câini!

 • Doar pentru frecatorii de menta complici la jafurile din avutul statului nuiti bugetari.
  Ca de obicei, doar pentru bugetari sunt libere si vacante.

  Iar cei ce ponteaza in zilele alea sunt platiti la tarif extra, cum se spunea pe vremuri triple.

 • Apăi ,dacă suntem campioni la ceva ,atunci suntem campioni la petreceri .Una ,două ,găsim motiv de mici și bere .Cu manele aferente .Ce să mai ……La plăcinte înainte .Cui nu i-ar plăcea să o ducă tot așa .Bănuiesc că și asta regretă românașii noștri plecați peste hotare .Bănuiesc că acolo se muncește și carnea de mici nu seamănă cu cea de pe la noi .Că altfel chiar nu s-ar mai întoarce înapoi .

 • Un partid cu oameni normali la cap ar fi pitit o persoana ca asta și ar fi aruncat cheia. Ei bine nu, psd-ul o pune premier! Și te mai miri ca sunt înjurați. În alte tari erau bătuți iar în alte timpuri erau mai mult de atât. Păcat de țară asta ca e pe mana unor incompetenți deoarece romanii inteligenți sunt toleranți, cei proști se bucura sa vadă pe unii ca ei iar cei hoți se bucura de libertate

 • Eu zic sa se termine si podul pana pe 15 august ca sa poata sa circule nestingheriti toti cei care si-au tras masini bengoase, second hand, sa se mute si camerele de control al traficului mai repede, iar Dna Dancila sa-si prelungeasca vacanta, cu zilele libere si poate ramane pe acolo pe unde se petrece.
  Auzi tu titlu, Cadou pentru muncitorii din Buzau!!! Cata gnerozitate numai pentru buzoieni. Ciolacu nu da si el ceva???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.