ANUNȚ. Cât va costa gigacaloria în iarna ce vine

Anunț de ultimă oră al primarului C-tin Toma legat de prețul gigacaloriei pe care îl vor plăti buzoienii branșați la RAM în iarna 2019-2020.

„Am o veste bună. Și cu ajutorul lui Marcel Ciolacu, căruia îi mulțumesc mult pentru sprijinul acordat, am fost informat dinspre guvern că orașului Buzău i-a fost alocată suma de 9,4 milioane de lei ca ajutor la căldură în iarna ce vine. Mulțumită acestui ajutor pot anunța și eu acum că prețul gigacaloriei către populație va rămâne același: 297 de lei, cu TVA inclus”, a anunțat Toma.

În plus, Toma a anunțat că grație cazanului mare de la PT 4 Dorobanți și a celorlalte mai mici, din Micro III și Caraiman, RAM va putea peste aproximativ zece zile să furnizeze căldură către toate blocurile și instituțiile rămase la sistemul centralizat.

Ăsta e cazanul care va furniza căldură pentru mai bine de jumătate dintre buzoienii rămași la RAM

Atenție, pentru zece unități de învățământ se vor monta în perioada următoare centrale pe gaz. De asemenea, pentru cartierul Integral, se va instala o centrală modernă și economică pe peleți.

Colegiul Tehnic, primul din Buzău ca va avea centrală pe gaz

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „ANUNȚ. Cât va costa gigacaloria în iarna ce vine

 • Cum vine asta domnule primar.
  Intai ameninti buzoienii ca vor ramane fara caldura, unii se debranseaza,ca mai apoi sa investesti un milioan de euro in practic NIMIC dupa care vii si spui ca nu se va scumpi gigacaloria.
  Pacat de asa situatie.
  CU BANII AIA DIN SUBVENTIE SE MAI ASFALTAU 1500 DE STRAZI DE-ALEA DE 2,5 ML.
  VREAU SI EU SA MA REBRANSEZ. CUM PROCEDEZ?

  Răspunde
 • $independentule$ tu ar trebui să te rebransezi la clubul cârcotașilor, acolo îți va fi foarte confortabil, cu subvenție, desigur

  Răspunde
 • Banii sunt alocati pentru incalzirea populatiei,nu pentru alta destinatie.
  Fochistul

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.