ANUNȚ. Ce trebuie să știe buzoienii. Se întâmplă și la V. Pașii, Mărăcineni și Săpoca

Primăria Buzău vine în ajutorul buzoienilor înainte de Crăciun și de Anul Nou.

Astăzi (duminică), dar și luni și marți, se va putea circula gratuit cu toate autobuzele Trans-Bus în interiorul mun. Buzău.

Mai mult, inclusiv la Mărăcineni, Săpoca (pe traseul 2) și V. Pașii (traseul 11) nu se va mai cere bilet de autobuz.   

Singurul traseu pentru care e nevoie de bilet e numărul 12 spre Gălbinași (în exteriorul municipiului Buzău).

Se dorește a se face astfel un cadou buzoienilor, dar și a se limita traficul – în speranța că șoferii își vor lăsa acasă autoturismele și vor lua autobuzul.

„Înainte de Crăciun și de Revelion, mersul cu autobuzul va fi gratuit. Nu doar pentru pensionari ci pentru toată lumea. E vorba de zilele de 23,24 și 25 decembrie, dar și 30,31 decembrie plus 1 ianuarie. M-am gândit că în acest fel vin în ajutorul buzoienilor în două moduri. Pe de o parte oamenii își pot face mai ușor și mai ieftin cumpărăturile, pe de alta diminuăm și traficul. Mă gândesc că în acest fel, vor fi buzoieni care vor alege să meargă la cumpărături sau acolo unde au treabă în acele zile cu autobuzul și vor lăsa acasă autoturismul”, a anunțat primarul.


„S.C. Trans Bus S.A. aduce la cunoştinţa călătorilor că în zilele de 23,24,25,30,31 Decembrie 2018 și 1 Ianuarie 2019, transportul public de persoane prin curse regulate cu autobuzele Trans Bus S.A va fi GRATUIT în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitare cu exceptia com. Galbinasi”.

În funcție de numărul de călători care vor folosi mijloacele de transport în comun, Trans-Bus va crește sau va micșora frecvența autobuzelor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Dublu motiv de petrecere, aseară, pentru Boșcodeală CLICK AICI 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „ANUNȚ. Ce trebuie să știe buzoienii. Se întâmplă și la V. Pașii, Mărăcineni și Săpoca

  • Da nene, e foarte binevenită intenția cu transportul gratuit, dar ce te faci, când tu stai la o distanță apreciabila față de stația de autobuz? De dus, te duci lejer, ca ai sacoșele goale, dar ce te faci, când te întorci cu sacoșele pline de cumpărături și ai de mers câteva sute de metri bune? Cu mâinile goale, distanta poate părea o joacă de copii, dar cu zeci de kile de cumpărături în fiecare traistă, parcă începi sa regreți că nu te-ai preocupat mai mult de propria-ți condiție fizică, nu? Or sa zică unii ca nu te oprește nimeni sa cumperi mai puțin și să faci mai multe drumuri, dacă tot e moca, dar voi ați văzut ce cozi infernale sunt de zilele astea, la toate magazinele? Poate în ziua de Crăciun sa se merite cât de cât inițiativa, când mergi la nași sau la ăia bătrânii la masă, asa mai poți bea și tu un pahar de vin…

  • BENEFICĂ HOTĂRÂREA SI PENTRU CONTROLORII DE BILETE SI ÎNSOȚITORII DE LA POLITIA LOCALĂ. Ca sugestie cei ce pleacă la cumpăraturi sa-si lase mașina personală in stația de unde pleacă la cumpăraturi si la întoarcere cu sacoșele pline o sa le fii mai ușor sa ajungă acasă.

  • Cine plateste aceasta gratuitate? Și din bani cui? Eu nu circul cu
    autobuzul și nu vreau ca din taxele pe care le plătesc sa subvenționez Trans Bus!

  • Eu chiar nu inteleg acesti “anonimi” care sunt “Gica contra” E o masura buna si atat! Oricum circulatia in Buzau in aceste zile este infernala!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.