Anunț. De mâine se va acționa asupra lor

Primarul Mun. Buzău a anunțat azi printr-un comunicat de presă începerea de mâine a toaletării teilor de-a lungul aleii principale din Parcul Crâng.

Unii dintre aceștia sunt bătrâni, bolnavi și chiar periculoși în caz de furtună.

Mai multe detalii despre tratamentul la care vor fi supuși aflați din comunicatul de mai jos.

toaletare PCrang
loading...

6 comentarii la „Anunț. De mâine se va acționa asupra lor

  • Domnul Ionescu sa admire lalelele puse de dinsu cind a fost viceprimar cu Boscodeala

  • DOMNUL “CARCOTAS” BEBE IONESCU IN MOD SIGUR O SA GASEASCA UN SUBIEC DE “CARCOTIT” ATAT POATE SI NIMIC MAI MULT. O SA SPUNA CA DOMNUL TOMA S-A PUS BINE CU DUMNEZEU SI A DAT VREME BUNA CA “BULBOASELE” SA RASARA. POATE NE SPUNE CEVA Dul IONESCU DE APÂ MURDARA DE LA ROBINET CA TOT LUCREZA LA “TESCARU SRL”.

  • Sugerez domnului primar sa toaleteze pomii din Crâng asa cum a făcut-o cu cei din centrul orașului!Așa scăpăm de pomi și de umbra…Bine că parcul respectiv e in patrimoniul Ocolului Silvic!Salvați Crângul de Toma!

  • În mod normal ,toaletarea copacilor trebuie făcută în fiecare primăvară .

  • Daca ii amputeaza precum cei de pe Unirii unde au lasat doar trunchiul, va fi dezastru, anul asta clar nu o sa mai avem umbra in Buzau.
    Cu siguranta anul asta o sa creasca numarul de pensionari (si nu numai) morti de la canicula… poate asta era si scopul „desteptilor” ce au facut asta.

  • Sper sa nu fie toaletati ca cei de pe Unirii, pt ca nu stiu ce specialisti are acolo la primarie de amputeaza in acel fel copacii fara sa lase macar cateva ramuri tinere pentru a-si lua viata. Ar fi bine ca mai inainte sa ceara sfatul unor specialisti in pomicultura , si cred ca nu ar strica si niste sfaturi. Poate ca unii dintre ei sunt batrani, insa teiul are fibra, nu se rupe asa usor la maturitate, asta pt cine nu cunoaste ce inseamna lemnul de tei, astfel ca un astfel de copac rezista foarte multi ani fara a-si fractura vreo ramura. In rest numai de bine, lalelele au inflorit, peisajul este placut, de sezon binenteles, ramane de vazut ce se va intampla cu teii din Crang acum, sper sa ii mai vedem si la vara, de nu plantam direct cires japonez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.