Anunț de ultimă oră al primarului Toma, legat de secția de box

„Ne se va mai desființa”. E anunțul de ultimă oră al primarului C-tin Toma, legat de secția de box de la SCM Gloria Buzău.

Edilul șef a făcut acest anunț astăzi într-o emisiune în direct la Campus TV.

Reamintim, săptămâna trecută – la propunerea executivului din Palatului Comunal – consilierii locali au votat „inactivarea secțiilor de box și futsal”.

Se pare că între timp – probabil și în urma presiunii publice exercitate de antrenorii C-tin Voicilaș și Stela Duță – șefii din Palatul Comunal au căutat mai bine în visterie și au găsit resursele financiare necesare continuării activității secției de box – masculin feminin.

Desființate rămân totuși secțiile de futsal și volei feminin, care nu au avut – conform șefilor clubului – rezultate foarte bune.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Anunț de ultimă oră al primarului Toma, legat de secția de box

  • Fetele de la volei au avut obiectivele îndeplinite și se puteau califica fara probleme in divizia A dar cred că au înțeles că nu vor fi bani după ce promovează.Oricum acesta secție de volei fete se s-a desființat pentru nu au avut niciun fel de sprijin ,nici politic nici din partea propriilor conducători ,începând de la șeful secției,Boldisteanu și terminând cu Cazan și Ceausel.Chiar și-au făcut datoria.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.