ANUNȚ de ultimă oră dinspre Gloria Buzău

Ieri și azi, în două articole, din Prosport/Liga 2 s-a prezentat informați că antrenorul Cristi Pustai și directorul sportiv Marius Mitran ar fi doriți, la pachet, de FC Brașov.

Vezi mai jos cele două articole de presă:

ULTIMA ORĂ: „Pustai nu pleacă!”

Felix Rache, apropiat al grupării din Crâng, a ținut să infirme zvonurile legate de o eventuală plecare a lui Cristi Pustai:

„Pustai nu pleacă de la FC Buzău, e exclus. Antrenorul lucrează deja împreună cu Auraș Brașoveanu la alcătuirea lotului pentru noul sezon. Nici nu putea fi vorba de vreo plecare, contractul este pe doi ani. Dar înseamnă că avem o echipă de conducere bună, dacă și oamenii noștri sunt doriți de echipele din țara. Pe 9 ianuarie Cristi Pustai are deja programată o ședință cu Consiliul De Administrație. Pregătirea începe de pe 15 iunie”.

Recent, șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu a anunțat că „obiectivul Gloriei pentru sezonul viitor va fi unul singur: promovarea! Am vorbit și cu domnul Toma, și dânsul e de acord”.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „ANUNȚ de ultimă oră dinspre Gloria Buzău

  • Abonamente de unde se pot achizitiona, dimpreuna cu memorabilia? Doar nu discutam despre un club cu pretentii de promovare in prima liga si ei n-au nimic ce sa ofere suporterilor… Sportul e pentru spectatori, nu?!? As prefera sa raspunda apropiatul gruparii, respectiv cel care va lua patul de deasupra cand le vine ceasul la toti.

    Răspunde
  • Ce noroc pe noi ca dl Neagu e de acord cu dl Toma……chiar nu va e rusine?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.