ANUNȚ despre trotuarele de pe Bd. Unirii

Primăria Buzău a angajat alt diriginte de șantier pentru trotuarele de pe Unirii.

Precedentul, care nu era din Buzău, și căruia i s-a reproșat că lipsea de pe șantier, a fost pus pe liber.

Noul diriginte este o doamnă, locuiește în oraș, astfel că e direct interesată ca lucrările să iasă bine.

PROMISIUNE: „Va fi bine!”

Diriginte de șantier: „Nu-i las pe cei de la Strabag până n-or să repare tot. Deja s-a început în Unirii Nord, înspre podul Mărăcineni. S-au scos dalele puse prost, e bine unde s-a reparat. Le-am cerut celor de la Strabag să aducă oameni buni, care se pricep, meseriași. Nu-i las să mai lucreze dacă nu sunt meseriași. Deja i-am trimis pe unii acasă”

NOU. Pe toată lungimea, s-au înființat guri de scurgere a apei de ploaie
Ideea principală e de a se evita, în timpul iernii, ciclurile îngheț-dezgheț

Strabag, concentrare pe trotuarele de pe Unirii

Cu Transilvaniei și Industriilor gata la nivel de carosabil, Strabag își va concentra forțele în perioada următoare pe trotuarele de pe Unirii.

Pentru a termina acolo unde nu s-au pus încă dale, dar și pentru a repara acolo unde s-au pus prost.

Un lucru bun e că șefii de la Strabag au acceptat ca lucrările să continue (cu finanțare proprie), chiar dacă fondurile europene sunt pe moment blocate (după ce DNA Ploiești a deschis dosar penal în urma unei plângeri cu substrat politic).

Citește și:

loading...

4 comentarii la „ANUNȚ despre trotuarele de pe Bd. Unirii

 • Doamna din Buzau ar trebui sa-si faca treaba pentru ca este platita, nu din alte motive umaniste. Pe primul diriginte cum de l-au proptit la lucrare? Care au fost cerintele si cine a constat ca acestea sunt indeplinite? La Buzau si-a capatat acel diriginte obiceiul de a chiuli, sau cumva era bine impregnat? La firme se solicita si proba ca au prestat lucruri serioase in trecut, asa apare pe seap.
  Daca dl. Toma va pricepe, cu putinul lui spirit de observatie, ca oamenii sunt nemultumiti de calitatea lucrarilor si de relevanta lor (cand tii jumatate de Unirii fara asfalt, ca s-au grabit aia sa-l scoata in 2 zile iar apoi… nimic cu lunile), va avea zile frumoase cu noi. Daca nu… e pacat sa ramana cineva dator.

  Răspunde
 • Nu sunt de specialitate dar am si eu pavaj in curte si unde au fost crapaturi in beton apa a antrenat substratul de nisip si dalele s-au deplasat !! Asa ca daca au lasat teava aia asa mare de scurgere….

  Răspunde
 • Ca sa se scurgă apa în acele găurele mici trebuia făcută și pantă, pe Unirii Nord nu sunt acele scurgeri…

  Răspunde
 • Firmele și intrările de blocuri care au acele trepte de ev mediu pe care ți-e teamă să calci că îți rupi picioarele ,ar trebui reamenajate în ton cu schimbarea schimbării de pe tot bulevardul. Altfel e un circ de gresie sparta ,beton macerat și nu se îmbină cu imaginea nou creată. Presupun că există lege care să impună aceasta ,având în vedere că sunt pe domeniul public.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.