ANUNȚ! Gloria – FCSB se joacă totuși cu spectatori!

 Veste excelentă, de ultimă oră, pentru microbiştii buzoieni.

Meciul amical Gloria Buzău – FCSB, programat vineri, 9 iulie, ora 19.30, pe stadionul „Gloria”, se va disputa CU SPECTATORI!

Accesul se va face pe bază de bilet și documente „Covid”.

Tichetele vor fi puse în vânzare mâine, vineri 9 iulie, începând cu ora 10:00, la cele două case de bilete din zona stadionului (intrare poartă Electrica, respectiv intrare poartă Parcul Crâng).

Vor fi scoase la vânzare 5.000 de bilete repartizate astfel:

Tribuna 1 – 1400 de bilete (10 lei per persoană);
Tribuna 2 – 1400  de bilete (10 lei per persoană);
Peluza 1 (Parcul Crâng) – 1100 de bilete (5 lei per persoană);
Peluza 2 (Electrica) – 1100 de bilete (5 lei per persoană);

Intrarea spectatorilor în tribunele arenei din Crâng se va face începând cu ora 17:30.

Au acces pe stadion următoarele categorii de spectatori:


1. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (condiția este să fi trecut deja 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);

2. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului);

3. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării evenimentului);

4. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului;

5. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și nu au schema completă de vaccinare, DAR care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Pentru cei care și-au achiziționat bilet și îndeplinesc condițiile mai sus menționate, accesul în incinta stadionului „Gloria” se va face începând cu orele 17.30.

La stadion nu sunt amenajate puncte de testare.

Citește și:loading...

5 comentarii la „ANUNȚ! Gloria – FCSB se joacă totuși cu spectatori!

 • Hai sa fim corecți, echipa e FC Buzău, Gloria nu mai exista, poate o sa înțelegeți Domnule Tereaca!

 • Răspuns pt. Cristi. Aveti câteva săptămâni răbdare. Din septembrie va fi iar Gloria!

 • Corect, „va fi”, dar pana atunci e FC BUZAU

 • Spectatori vor fi doar persoane sanatoase (test negativ) si cei vaxxinati complet, dar care pot fi foarte binemerci infectati si sa le dea muc carcalacios la aia cu testele negative. GENIAL!

 • Și când te gândești ce isterie e peste tot ca cică nevaccinatii sunt pericol ptr vaccinati.

  Aaa… uitai.. parca și la întrarea în tara e la fel. Vaccinatii intră cu certificat, nevaccinatii trebuie sa aibă test negativ.

  O sa o langanim mult și bine asa.

  Noua încă nu ni se spune câți din cei depistați zilnic pozitiv erau vaccinati sau nu (sa adauge Dsp-ul i Insp-ul în comunicatul zilnic si aceasta informatie)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.