ANUNȚ IMPORTANT. Buzoienii trebuie să știe asta


S-a dus și ultima șansă pentru firmele de maxi-taxi din Buzău.

După ce au pierdut la Buzău, proprietarii de maxi taxi au ratat și la Curtea de Apel prelungirea în justiție a licențelor de transport (așa cum se poate vedea din facsimilul alăturat).

În aceste condiții, nu mai e nimic de făcut: cu începere de vineri – 17 august – maxi taxi nu va mai circula deloc prin Buzău.

Transportul public din municipiu va rămâne exclusiv în sarcina Trans-Bus, care va trimite de săptămâna viitoare pe traseu noul lot de 24 de autobuze Mercedes.

În acest fel se speră că se va compensa ieșirea maxi taxi din sistem.

„Vreau să-i informez din timp pe buzoieni, inclusiv pe această cale, că maxi-taxi nu va mai circula. Călătorii care obișnuiau să folosească maxi taxi vor avea la dispoziție autobuzele Trans-Bus, unde au posibilitatea de a-și face abonamente. În toate stațiile se va afișa și noul program de transport cu o ritmicitate crescută a autobuzelor”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

În perioada următoare Trans-Bus va înființa trei linii noi pentru trei comune învecinate: Gălbinași, Țintești și Stâlpu.

Discuții și analize se fac inclusiv pentru comuna Merei, ultima care și-a manifestat intenția de a se racorda la Trans-Bus.

În acest an, Trans-Bus s-a îmbogățit cu linia 11 ce ajunge până la hotarul dintre V. Pașii și Săgeata.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Un premiu până la sfârșitul anului. Din 2018, mai multe premii o dată la trei luni” CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „ANUNȚ IMPORTANT. Buzoienii trebuie să știe asta

  • Felicitări pentru DL Primar foarte bine că a reușit să scoată de pe trasee acele cuti de chibrituri care mai erau și sparte .

  • Musat Gay…..muie psd

  • Trans Bus și pentru Monteoru

  • Daca e ceva bine … M___ E PSD ! Daca e ceva rau … La fel ! Dracu sa va inteleaga !

  • Foarte buna initiativa domnului primar.pe ruta buzau-stalpu pretul unui bilet este de 5,5 lei calatoria……11 lei tur-retur.si asta de foarte multi ani.inca de cand combustibilul era 4 lei litru.felicitari domnului primar si multa sanatate si forta de munca.pe timpul mandatului dumnealui se vad progrese uriase.speram ca pe viitor sa aibe proiecte la fel de indraznete si utile locuitorilor municipiului Buzau.

  • Tereaca, nenorocitule, macar in ceasul al 12-lea, tu realizezi pe cine sustii si pe cine pupi in cur cu atata putere? Pe pesedistii astia nemernici, ai macar vreo mustrare de constinta? Cand realizezi de la cine iti iei banii? Rusine sa-ti fie, magarule!

  • Domnule Primar dar când pleacă oameni la munca dimineață ai fi putut sa lași cate un maxim taxi pe fiecare linie ca că ajungă lumea la munca alt fel se inghesuie mult și după acea tot dumneavoastră aveți de pătimit dar și călători au de suferit

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.