Anunț important făcut de Alex Bourceanu după meciul de ieri

A făcut duș, le-a strâns mâna coechipierilor și apoi și-a strâns bagajele.

„Da, a fost ultimul meu meci la Gloria Buzău. Probabil și ultimul din cariera de jucător. Cel mai probabilo să mă las. Nu voi pleca din fotbal, ținta mea e să devin antrenor”, i-a spus Borceanu reporterului buzoienii.ro.

Bourceanu renunță la fotbal la doar 34 de ani. După plecarea de la Steaua a avut mult ghinion, accidentându-se grav atât la Trabzonspor, cât și la Arsenal Tula (în Rusia)

„Ne pare rău, Alex a jucat bine la noi, am fost mulțumiți. Plus că era un lider în vestiar și un exemplu de profesionalism pentru cei mai tineri. Din păcate, asta e decizia lui, are din ce trăi, are o clinică la Galați de unde e el. Anunțul că pleacă nu-i o surpriză, i-a spus lui mister de vreo două săptămâni”, ne-a spus un oficial din club.

Alex Bourceanu a jucat în șapte meciuri pentru Gloria (din noiembrtie până ieri). Bilanț pozitiv: 3 victorii, două egaluri și două înfrângeri (la UTA n-a făcut deplasarea).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Anunț important făcut de Alex Bourceanu după meciul de ieri

  • Mulțumim Alex Bourceanu!

  • Multumim ALEX ! Sa-ti dea DUMNEZEU multa sanatate si tot ce-ti doresti! HAI BUZAU, BUZAU !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.