Anunț important pentru locuitorii a trei comune din județul Buzău. START

„Am dat ordinul de începere a lucrărilor. Azi se dă drumul la treabă”, a anunțat Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău.

E vorba de drumul județean ce pornește de la Autorolla prin Vadu Pașii, Săgeata și Robeasca, până la ieșirea din jud. Buzău.

Acolo unde lățimea drumului va permite se vor înființa piste pt. biciclete

„Execuția lucrărilor va începe luni, iar perioada de finalizare este de maximum 24 de luni. Acest drum județean va fi modernizat la standarde europene, cu fonduri europene. Valoarea proiectului este de 27 milioane de euro, iar lungimea tronsonului ce va fi modernizat este de 37 km. Implementarea acestui proiect reprezintă un pas important în demersurile CJ Buzău de a moderniza în totalitate DJ 203K, un drum de mare importanță socială şi economică pentru județul Buzău”.

Conform lui Emanoil Neagu, lucrările vor începe dinspre Robeasca înspre V. Pașii.

Firma care va executa lucrarea este Oil Company Holding din Slobozia, aceeași care modernizează și sectorul dintre Mărăcineni – Podul Muncii din DJ203K.

Pentru localnicii din Robeasca, Săgeata și V. Pașii urmează o perioadă mai dificilă în privința transportului, dar la final se vor bucura de un drum impecabil pentru zeci de ani.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Anunț important pentru locuitorii a trei comune din județul Buzău. START

  • Cum merg lucrarile pe str Transilvaniei ?

  • De ce se intampla asemenea evenimente , Exact in preajma alegerilor ? Suntem chiar prosti sa credem ca la fiecare 4 ani se poate realiza ceva , mai ales acum cand nu mai exista sustinere din partea poporului. Parerea mea este ca suntem cu 100 de ani mai in urma decat Bulgaria .

  • Firma de rahat. Vor începe și nu vor termina.

  • Vasile de la scornicesti, Bulgaria nu e aia pe care o vezi tu la alinclusiv. Si nici Romania aia care se vede de la Scornicesti. Cand o sa depasesti granitele Romaniei si in alta parte decat Bulgaria, mai da o fuga si prin Iasi, Suceava, Alba, Oradea, Craiova sau Mures si o sa vezi ca Romania este peste multe alte tari din UE, prietene.

  • Aceasta firma fantoma are f putini angajati. au abandonat lucrarile pe celalalt tronson maracineni podu muncii sa prinda acest contract.

  • Drumul până la Bisoca cand o sa il faceti ? Este varza traseul .Iti rupi masina in doua daca faci traseul asta .Bătaie de jos plătim o grămadă de taxe si pt ce ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.