ANUNȚ OFICIAL, inaugurare extensie Aurora Mall. Iată numele noilor branduri

Buzoienii.ro a pomenit săptămâna trecută de sâmbătă 10 august ca dată a inaugurării extinderii Aurora Mall.

Iată că azi, reprezentanții magazinului au anunțat că o primă inaugurare va avea loc cu două zile mai devreme.

„Joi vine de la joie de vivre: bucuria pe care o simțim când ne pregătim să deschidem noua extensie a mall-ului. Da, ai auzit bine! Joi, 8 august, te așteptăm în noua aripă a mall-ului. Suntem atât de entuziasmați, încât ne-am schimbat chiar și numele: de acum încolo Aurora Mall devine Shopping City Buzău. În noua extensie te vor întâmpina cu zâmbetele pe buze magazine noi: Marionnaud, Various Brands, Tezyo, Penti, Intimo, Cărturești, Xpress, Mat Fashion, Office Shoes, dar și unele care doar s-au mutat puțin mai încolo: Benvenuti, Intersport și Sensiblu” – Anunț Aurora Mall

S-a asfaltat parcarea, se fac ultimele retușuri

Reprezentanții magazinului au anunțat că inaugurarea noilor spațiilor comerciale dinspre Kaufland se va face treptat. Cinematograful multiplex, de pildă, se va deschide anul viitor.

Conform proprietarului – Aurora Mall își va crește la final suprafața cu o treime. Celor aproape 18 mii de metri pătrați li se vor adăuga 6 mii.

Accesul dinspre Kaufland. Se vor pune flori, va exista și o mică arteziană

Pe toată întinderea construcției va exista o parcare subterană, în continuarea celei existente. De asemenea, parcare se va amenaja și pe terenul pe care se țineau până anul trecut spectacolele de circ, cu acces dinspre Kaufland.

Mai multă relaxare și shopping, noi branduri

„Se vor crea noi opțiuni de shopping, relaxare și petrecere a timpului liber alături de familii și prieteni. Centrul comercial le va oferi buzoienilor noi branduri, unele în exclusivitate în oraș. În plus, odată cu renovarea zonei de foodcourt și opțiunile culinare și de cafenele se vor extinde, pentru a putea satisface toate dorințele și așteptările vizitatorilor noștri” – comunicat NEPI Rockcastle.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „ANUNȚ OFICIAL, inaugurare extensie Aurora Mall. Iată numele noilor branduri

 • Și Carrefour-ul ăla or să-l mai mărească? Sau îl lasă așa, că tare înghesuit mai este…
  Oricum și varianta aceasta de Shopping Center pare o rudă săracă a celorlalte, dispuse prin municipiile patriei, părerea mea!

 • Tipic,numai branduri MARI au adus,va ramane un mini MALL de provincie,lumea tot la Ploiesti sau Bucuresti se va duce.

 • Cotton, Waikiki?

 • Acestea sunt toate brandurile??? Marionnaud, Various Brands, Tezyo, Penti, Intimo, Cărturești, Xpress, Mat Fashion, Office Shoes….daca e asa, il deschid practic degeaba! Carrefour-ul arata deplorabil si cu foarte putine produse comparativ cu cel de la Ploiesti, nu mai spun Bucuresti. Toate celelalte nu vin? Zara, Bsk, P&b???

 • Dacă doar astea sunt brandurile noi, e o mare prostie marirea mallului. Lumea caută Berska, Pull&Bear, Waikiki, Stradivarius, Zara, si multe altele. Tot la București si Ploiești mergem.

 • Tot nu scăpăm de „naveta” la Ploiești, București, sau alte orașe pe o raza de 100 km, în jurul târgului nostru. Mai bine demolau totul și făceau o piață mare în loc. Vad aveau destul fiind și la drum, spre Moldova. În ritmul asta investiția nu pare sa se justifice… Nu mai depășim noi condiția de „orășel de câmpie” oricât de mult ne-am dori, pentru ca nu vor unii!

 • DEZAMĂGIRE TOTALĂ!
  Niciun brand serios, ci doar niște magazinașe de duzină. Nici spațiul pentru Carrefour nu va fi mărit, ci va fi același.
  Proastă strategie au avut pentru Buzău.

 • E o glumă? Vă bateți joc de noi? Ne-am săturat să comandăm online sau să mergem în alte orașe! Unde sunt Zara, Stradivarius, Reserved, Mohito, Pull&Bear, Mango, etc…???

 • Vad ca sunt foarte multi nemultumiti de …..’oferta’.Si,pe buna dreptate! Pai ce faceti mai pitpalacilor, faceti si aici o mizerie de …..’Dragonul rosu’?

 • Doream Jumbo si Pepco !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.