Anunț pe facebook al soției lui Benone Sinulescu

În această dimineață, soția lui Benone Sinulescu a ținut să facă pe facebook câteva precizări despre starea artistului (vezi, postarea integrală, mai jos).

O veste bună, „Benone Sinulescu nu a fost găsit joi inconștient”, dar și una rea, „sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit”.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.

Totusi, situatia impune cateva precizari:

În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timișoara de catre un medic, profesor universitar. A efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata.

In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient, ci a cazut si nu a dorit sa fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.

In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.

In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit in presa informatii nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”. Se dovedește că Beni, pe buna dreptate, nu îl considera o persoana din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu.

Elena Sinulescu”

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.